PMI-ATP

Projektmenedzsment szolgáltatások

A projektmenedzsment egy szakma, amelyet professzionálisan végezni csak jelentős előképzettség, a metodológiák pontos ismerete, projektvezetési tapasztalat és általános vezetői képességek birtokában lehet.

Cégünk a világszerte ismert és elfogadott Project Management Institute (PMI) (www. pmi.org) metodológiáit követi és komplex projektek teljes körű levezénylését biztosítja a projekt életciklusának minden fázisát beleértve.

Ahhoz, hogy a projektmenedzsment szakmai színvonalának emelkedéséhez hozzájáruljunk és mi is napra- készen tartsuk tudásunkat rendszeresen szervezzük a PMO klubot, amely elsősorban Projektmenedzsment vezetőknek nyújt tapasztalatcsere és kapcsolatépítési lehetőséget.

Projektmenedzser kollegáink sok éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkeznek IKT területen és többségük projektmenedzsment akkreditációval rendelkezik. A magyarországi projektmenedzserek mentorálása, illetve tapasztalatcseréjének elősegítése céljából létrehoztuk a Budapest Freelancer Project Management Meetupot.

Miért választanak minket ügyfeleink projektmenedzsment tekintetében?

  • nem „bodyleasing” cégként működünk, hanem szolgáltatást nyújtunk, aminek erős elemei a megfelelő erőforrás projektre allokálása, támogatása és felügyelete, ügyféligények és visszajelzések messzemenő figyelembevétele
  • felelősséget vállalunk a projekt kulcsmutatóinak tekintetében, oktatás és tanácsadás kapcsán garanciát vállalunk
  • erős, a PMI-ra épülő projektirodánk van, amelyből a projektre dedikált szakemberek folyamatosan meríteni tudnak

Főbb, projektmenedzsmenthez kapcsolódó területeink az alábbiak: