Projektmenedzsment szolgáltatás

Véleményünk szerint a projektmenedzsment egy szakma, amelyet professzionálisan végezni csak jelentős előképzettség, a metodológiák pontos ismerete, projektvezetési tapasztalat és általános vezetői képességek birtokában lehet.

Cégünk a világszerte ismert és elfogadott Project Management Institute (PMI) (www.pmi.org) metodológiáit követi és komplex projektek teljes körű levezénylését biztosítja a projekt életciklusának minden fázisát beleértve.

Kollegáink akkreditáltak és sok éves projekt menedzsment tapasztalattal rendelkeznek.

 

 

Miért válasszanak minket projektmenedzsment tekintetében?

 • felelősséget vállalunk a projekt mutatóinak tekintetében
 • erős, a PMI-ra (pmi.org) épülő projektirodánk van , amelyből a projektre dedikált szakemberek folyamatosan meríteni tudnak
 • cégvezetésünknek erős projektmenedzsment tapasztalata és képzettsége van, amellyel felügyelni és támogatni tudja a projektmenedzsment szolgáltatást
 • csapatunk sok éves tapasztalattal és akkreditációval rendelkezik

Főbb szolgáltatásaink projektmenedzsment tekintetében az alábbiak.

projectmanagerVállaljuk az adott projekt teljes körű és professzionális vezetését, felelősséget vállalva a projekt kulcs mutatóiért. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a megfelelő projektmenedzsert allokáljuk az adott projektre. Projektvezető kollegánkat felügyeljük  felügyeljük és támogatjuk a projekt teljes vezetése során.

project2Cégünk támogatást nyújt a projektmenedzserek napi munkájában. Beilleszkedünk a vevő projektmenedzsment szervezetébe és projektirodájába, a projektet a projektiroda struktúrájának megfelelően dokuementáljuk.

ideaEz lehet az alábbi feladatok egyike vagy kombinációja:

 • Projektmenedzserek segítése szakmai tanácsadással a projektek vezetése során
 • A meglévő projektmenedzsment struktúra átvilágítása és módosítási javaslatok tétele optimalizálás
 • Projektek elindítása és kezdeti felügyelete, a projektmenedzser támogatása

Cégünk vállalja professzionális PMO ás hozzátartozó IT infrastruktúra kialakítását.pmo

 

PMO működtetése hasznos a vállalat számára, mert ez által kontroll alatt tartja a projektjeit és így időt, energiát, költséget takarít meg, továbbá növeli ügyfelei elégedettségét.

A PMO legfontosabb elemei a következők:

 • projektmenedzsment folyamatok, dokumentációk, amelyek biztosítják a projektek sikeres működését
 • projekt kommunikációt elősegítő szabályrendszer
 • projektmenedzsment képzések és szakmai támogatás
 • egységes projekt státuszjelenés folyamat
 • projektmenedzsment szervezet kialakítása és irányítása
 • projekt minőségbiztosítási módszertan
 • erőforrás allokálás optimalizálása

A projektiroda hatékony működtetéséhez fontos a megfelelő IT infrastruktúra kialakítása és a megfelelő projekt menedzsment szoftver használata, amely lehetővé teszi a projektek áttekintését és ellenőrzés alatt tartását. Az IT infrastruktúra szempontjából fontos a mobilitás, projektszemlélet és egyszerű kezelhetőség.

educSzolgáltatásunk alapszintű és speciális projektmenedzsment ismeretek oktatását tartalmazza, egyedi ügyfél igényre szabva.Az oktatást olyan szakemberek végzik, akiknek komoly oktatási tapasztalatuk és hírnevük van, ugyanakkor erős gyakorlati háttérrel rendelkeznek.

A vevő szempontjából a cél egy külső szervezetbe tömöríteni a projektmenedzsmentet és szolgáltatásként venni igénybe. Ebben az esetben a megrendelőnek nem kell fenntartania egy belső projektmenedzsment szervezetet, a projektek dinamizmusa és változó erőforrás igénye függvényében igényelheti a projektmenedzsment erőforrásokat és szolgáltatást.
Cégünk átveszi a megrendelő erőforrásait, kiegészíti újabb erőforrásokkal és továbbképzi őket. Mivel cégünk fókusza a projektmenedzsment, a szolgáltatás színvonala nő. Amennyiben Ügyfelünk érdekeltségébe tartozó más cégébe szeretné a kiszervezést elvégezni igény esetén ennek lebonyolítását is vállaljuk.

approved2Minőségbiztosítás szolgáltatásunk keretében figyelemmel kísérjük a projekt megvalósulását, a projekt indításakor, mérföldköveinél a projekt leszállított termékeit ellenőrizzük.