Rólunk

Cégünk professzionális és pragmatikus működésével tanácsadást nyújt Információ Kommunikációs Technológia (IKT) területen. Fő fókuszunk projektmenedzsment, információbiztonság és általános IKT tanácsadás.

Küldetésünk professzionális, szakmai alapokon nyugvó tanácsadást nyújtani, amellyel ügyfeleinknek segítünk szervezetük versenyképességének növelésében és megtartásában. 

Cégvezetés

Ügyvezető igazgató: Dr. Sándor Zoltán 

Dr. Sándor Zoltán vagyok, több mint 15 éves tapasztalatom van IKT műszaki és menedzsment területen, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál szereztem. Úgy gondolom, hogy projekt és program menedzsment hátterem és képesítésem személyesen is hiteles tanácsadóvá tesz ügyfeleim szemében.

1997-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén, ahol PhD fokozatot is szereztem.

2002-ben MBA fokozatot szereztem szintén a BMGE-n pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben volt.

Célom olyan üzleti partner lenni, aki maximálisan tudja segíteni ügyfeleit versenyképességük növelésében és megtartásában.