Dr. Sándor Zoltán
Dr. Sándor Zoltán

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem.

Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén végeztem, ahol PhD fokozatot is szereztem.
Szintén a BMGE-n MBA fokozatot is szereztem pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája „Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben” volt.

A Profexec Services Kft.-ben csapatommal arra törekszem, hogy minél professzionálisabban segítsem ügyfeleinket versenyképességük elérésében és megtartásában.

Király Mónika Fűri Szabolcs

Tanulmányaimat az ELTE Nemzetközi Kapcsolatok szakon kezdtem BSc szinten, majd a University of Buckingham-en szereztem International Management MSc diplomát.

Szakmai pályafutásom 2014-ben kezdtem recruitment területen, mint kiválasztási specialista majd pedig, mint szenior tanácsadó tevékenykedtem. Szakmai fejlődésem érdekében 2017-tól 3 évet kifejezetten külföldi project környezetben töltöttem és nemzetközi recruitment tapasztalatokra tettem szert. 2021 óta IT területen történő kiválasztásban dolgozom és a csapat irányítás is szerves része a mindennapjaimnak.

 

Tóth Anett Kőrösi Nikoletta Kotnyek Kinga

Pedagógiai alapszakos tanulmányaim alatt zajló diákmunkák keretében ismerkedtem meg a toborzás-kiválasztás területével. Emberközpontú, segítő szakma révén nagyon megtetszett ez az irány, ezért a megszerzett tapasztalatomat a továbbiakban az ELTE Emberi Erőforrás Tanácsadó szakon is bővítettem.

A Profexec Services-hez 3 év toborzás-kiválasztásban szerzett tapasztalattal kerültem. Célom, hogy tovább bővítsem az ismereteimet az IT világában, valamint, hogy szakembereinket hozzásegítsem a számukra legtesthezállóbb projektek megtalálásában.

Gyöngyösi Réka Szekeres Hanna

Az egyetem elvégzését követően egy olyan munkahelyet kerestem, ami kihívások elé állít, ugyanakkor támogató közeget nyújt a folyamatos fejlődéshez. Hálás vagyok azért, hogy ezt a Profexec Services csapatának részeként megtaláltam, ahol fejleszthetem a szervező, a problémamegoldó, illetve a kommunikációs képességeimet.

 

Cseh Júlia Vámos Klaudia
Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio