PMI-PMP® – Hivatalos PMI ATP kurzus: PMP vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban
PMI-PMP® – Hivatalos PMI ATP kurzus: PMP vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban

Miért érdemes minket választanod?

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Cégünk PMI Authorized Training Partner (ATP), amely keretében a PMI által kidolgozott, hivatalos PMP vizsga felkészítő képzést nyújtjuk a hazai piac legtöbb gyakorlatával rendelkező oktatójával.

 

Opcionálisan igényelhető vizsga garanciát adunk: A PMP vizsga felkészítő képzésünkhöz igénybe vehető a Tesztnap + Vizsga garancia modul is. Minden résztvevőnek, aki a teljes felkészítő programon részt vesz, de ezek ellenére a tesztnapot követő 45 naptári napon belül sikertelen PMP® minősítő vizsgát tesz, az első pótvizsga alkalom vizsgadíját átvállaljuk.

A vizsga ismeretanyagát meghatározó PMP® Exam Content Outline három fő témakörben (People, Process, Business Environment) határozza meg azt a 35 feladatcsoportot, amelyek ellátáshoz a projektmenedzsernek kompetensnek kell lennie, hogy a felmerülő helyzetekben a jó gyakorlatokat alkalmazni tudja.

A teljes képzésről videófelvétel készül, melyet a képzés után a résztvevők rendelkezésére bocsátunk.

A képzésen a kiemelkedő szaktudással rendelkező előadónkon kívül tesztkérdések és mintavizsga is segíti a felkészülést a sikeres vizsga érdekében.

Képzési naptárunkban csak az első felkészítő oktatási nap időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, a további képzési napokat a program előtt a regisztrált résztvevőkkel egyeztetjük. Hetente általában egy képzési napot tartunk 9:00-17:00 között.

Testre szabottan segítjük a résztvevők egyéni felkészülésének a megtervezését és a vizsgához kapcsolódó adminisztrációt.

A vizsgára jelentkezés feltételei:

  • Minimum 3 éves időszakot lefedő projektvezetési gyakorlat az utolsó 8 évben. A PMI jelentkezési felületén meg kell adni azokat a projekteket, amelyek menedzselésében részt vett a minősítésre jelentkező.
  • Minimum 35 órányi formális projektmenedzsment képzés.
  • Felsőfokú végzettség

Részletes tematika

A képzés (6 nap) kilenc témaköre részletesen:

1 – Projekt környezet, projektmenedzsment életciklus modellek

2 – Projekt terjedelem (scope) és minőség menedzsment

3 – Projekttervezés: ütemezés, az erőforrások és a költségvetés tervezése

4 – A projekt csapat építése és fejlesztése, a projektvezető személye és szerepe

5 - A projekt megvalósítás és irányítás feladatai

6 – A projekteredmények és a működés mérése, kontrollálása

7 – Kommunikáció a projekt érintettjeivel (stakeholders) és a szükséges elköteleződés elérése és fenntartása

8 – A projektvezető felelőssége és etikus működése

9 – Projekt bizonytalanság (kockázatok, lehetőségek és problémák/issues) felmérése és kezelése

További információk:

Vizsga garancia feltételei:

1. Vegyél részt PMP vizsga felkészítő képzésünkön és igényeld a Tesztnap + Vizsga garancia opciót.

2. A tesztnapon a 180 kérdéses tesztet legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki.

3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a PMP vizsgának.

Haladó Scrum Master képzés

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Képzési helyszínen 1 „kick off” nap, online 14 negyednap – 36 PDU

A vállalat már az Agilis működés útjára lépett, de gyakoriak az elakadások? A komplex helyzetek megoldásához mélyebb és átfogóbb tudásra van szükséged? Itt a lehetőség, hogy gyakorló Scrum Masterként továbbfejlődhess a haladó szintre.

Amit kínálunk

A képzés indulásakor egy egész napos (8 órás) Haladó Agilis Workshop-ot tartunk, ahol a résztvevőkkel feldolgozzuk, hogy miért is van szükség az Agilis megközelítésre, mi az előnye és mik a lehetséges kihívásai. Közösen értelmezzük, hogy ebben milyen szerepe van a Scrum keretrendszernek, illetve mi a feladata a megnevezett szerepeknek.

Ezután egy rendszeres, heti kétórás online összejövetel keretében lehetőséget biztosítunk, hogy egy tapasztalt Agile Coach részvételével folytassuk a megkezdett beszélgetéseket a résztvevők gyakorlati és elméleti kérdései mentén. A találkozókat gazdagíthatja Agilis témákhoz kapcsolódó rövid videók, cikkek vagy akár könyvek közös feldolgozása is.

Ezen találkozók felépítése lehetővé teszi, hogy a többség számára aktuálisan legfontosabb kérdések előtérbe kerüljenek, és akár azonnal alkalmazható ötletek segítsék a résztvevők mindennapi munkáját.

A cél az, hogy a résztvevők számára rendszeres lehetőséget biztosítsunk az Agilis témájú kérdések közös feldolgozására, és hogy közben az önálló tanulás és fejlődés beépüljön a mindennapi rutinjukba.

A program során esetleg felmerülő egyéni konzultációs, coaching/mentoring igények kielégítésére is lehetőséget szeretnénk biztosítani.

A trénerek többéves, Agilis bevezetések során és az Agilis működést már alkalmazó cégeknél szerzett tapasztalata garancia arra, hogy a képzés gyakorlati, a való életben bevált megoldásokra összpontosít és segít a tipikus buktatók elkerülésében is.

Cél

Kiknek ajánljuk?

Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezőknek

Tematika

Interaktív projektmenedzsment megoldások képzés

Amit kínálunk

Vállalati képzés

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Képzésünk abban tér el a megszokottól,  hogy a résztvevők gyakorlati példákon keresztül értik meg a saját szervezetükben felmerült problémák kezelési módszereit.  A workshop után gyakorlatban alkalmazható naprakész megoldásokkal tudnak visszatérni munkájukhoz. Választ adunk arra, hogy hol és milyen előnyökkel jár a projekt megközelítés. Áttekintjük a projektmenedzsment alapfolyamatait, a projektek és a szervezeti működés összefüggéseit, és kipróbáljuk az alap soft skill képességek használatát is.

Kiknek ajánljuk?

Tematika

Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató