PMO coaching szolgáltatás

PMO coaching szolgáltatás

Amit kínálunk

A PMO (Project Management Office) az a szervezet, amely a projekt kultúra fejlesztéséért, a projekt és portfólió irányítási folyamatokért felel. A PMO vezető és csapata ezen keresztül tud hatni az egész szervezetre, ezért kulcsfontosságú minden lépésük, kommunikációjuk. A PMO vezető gyakran „magányos” az adott szervezetben. Sok esetben még PMO sincs, csak egy ötlet,  hogy kellene egy kezdetleges projekt kompetencia központ – akár egy szakemberrel is, ami az első lépés lehet.

A projekt irányításban dolgozó szakemberek, így a PMO vezető is híd szerepben van a végrehajtás és a stratégia között, s bármilyen tapasztalt is e kettős befolyás megfelelő kezeléséhez szüksége lehet arra, hogy visszajelzést kapjon elképzeléseire, tanácsadási (coach) támogatást kapjon olyan szakértőktől, akik a piaci benchmarkok és legjobb gyakorlatok naprakész birtokában vannak és a külső szem támaszával is segíteni tudnak. Ugyanakkor a PMO vezetőnek arra is szükséges van, hogy kollégái megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezzenek, ami révén a PMO jobban tud teljesíteni.

Ehhez adunk mi gyakorlati, szakmai támogatást coaching szolgáltatásunkkal.

Kinek ajánljuk?

Új vagy gyakorló PMO vezetőknek, projekt igazgatóknak,  portfólió menedzsereknek, projektvezetőknek, PMO-ban dolgozó szakembereknek, projekt irányításban résztvevő szakembereknek, olyan szakértőknek, ahol  a projektkultúra még kezdetleges és szeretnék azt fejleszteni akár nagyvállalati, akár KKV környezetben tevékenykedik

Tematika

A tematikát a jelentkező választja ki, ami számára a legfontosabb, amiben ő fejlődni szeretne vagy éppen, amit “le kell szállítani” az adott pillanatban. Jellemző, hogy több helyi aktuális témát dolgozunk fel úgy, hogy megnézzük a módszertanok által javasolt megközelítéseket, a coach szakmai tapasztalatát az adott témában, majd  kialakítjuk a koncepciót az adott vállalatra, szervezeti egységre.

A coaching végeredménye néha egy szakmai megerősítés, hogy jók az irányok, de legtöbbször egy prezentáció fejlesztési koncepciókról, szervezeti stratégiáról, új folyamatokról. A prezentációt az előre megbeszélt munkamegosztásban készítjük el. Igény esetén a coach, mint tanácsadó a belső szervezeti elfogadásban is tud támogatást adni.

Tipikusan az alábbi témák jelennek meg ügyfeleinknél:

További információk:

Az előre meghatározott coaching órákon túl is adunk támogatást:

 

Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio