PMI-ATP

Projektek indításához nyújtott szakértői támogatásunk

A Projekt Alapító Dokumentum (PAD, PMI szerint Project Charter) a projektmenedzsment legfontosabb dokumentuma, amit az előkészítési szakaszban készítünk el. Itt írjuk le a többek között a projekt céljait, főbb jellemzőit, eredménytermékeit, ütemezését, mérföldköveit, szükséges erőforrásait, a projektszervezetet felelősségi körökkel, valamint az előzetesen azonosított kockázatokat és azok kezelését.

A megfelelő minőségben elkészített PAD hozzájárul a projekt végső sikeréhez, mivel a későbbi változásokat (a hatókörben, erőforrásokban és időzítésben) a PAD-ban lefektetett alapokhoz tudjuk mérni, ahhoz viszonyítva a projektet újra tervezni.

Kinek ajánljuk?

PMO vezetők, szponzorok

Miért mi?

  • Több, mint 10 éves projekt vezetési tapasztalattal rendelkezünk multinacionális környezetben; Felelősséget vállalunk a projektek kulcsmutatóiért
  • Cégünk a világszerte ismert és elfogadott Project Management Institute (PMI®) metodológiáit követi; PMI által Akkreditált Tréning Partner (ATP®) vagyunk.
  • Csapatunk magasan kvalifikált, több éves tapasztalattal rendelkezik úgy a megvalósítás, képzés mint szervezet fejlesztés területeken; PMO irodánk erőteljesen támogatja a projektek működését

Ajánlatunk

Széleskörű projekttapasztalatainkra alapozva egy-két interjú során összegyűjtjük a szükséges információkat az indítandó projekt kapcsán, majd elkészítjük a PAD-ot Önök helyett. Csak véleményezniük és elfogadniuk kell és már indíthatják is a projektet: akár velünk, akár nélkülünk. Amennyiben ránk bízzák a PAD-ban formalizált projekt vezetését, úgy a PAD elkészítése díjmentes. Ellenkező esetben a személyre szabott ajánlatunkban szereplő díjat számítjuk fel.

Amennyiben termékünk felkeltette figyelmét keressen az ajánlat konkretizálása céljából egy kötetlen beszélgetésre a +36306543772-es telefonszámon vagy a https://profexec.com/kapcsolat/ linken.