Interim projektmenedzsment szolgáltatás

inter

Miért előnyös az interim projektmenedzser?

Egy cég életében a projektek száma, gyakorisága, hossza és komplexitása dinamikusan változik. Ahhoz, hogy mindezt professzionálisan lehessen kezelni  folyamatosan képzett és megfelelő kapacitással rendelkező projektmenedzserekre van szükség.

Ha a vállalat projektjeit mindig belső projektmenedzserekkel akarja ellátni, az jelentős többletköltséghez vagy az adott projekthez illeszkedő kompetencia és projektmenedzsment kapacitás hiányához vezethet. Továbbá bizonyos helyzetekben, ilyen a felsővezetői erőforrás-hiány, válsághelyzet vagy cégegyesítés, átszervezés is – sokkal hatékonyabb a külső munkaerő bevonásával.

 

 

A fenti problémák kiküszöbölésére megoldás az Interim Projektmenedzsment szolgáltatás, ahol időszakos jelleggel, a projekt idejére biztosítunk megfelelően képzett és a projekthez legjobban illeszkedő projektmenedzsert.

Interim Projektmenedzsment szolgáltatásunk fő előnyei:

  • Professzionalizmus: megfelelően képzett és az adott projekt természetéhez legjobban illeszkedő projektmenedzser kerül a projektre; A projektmenedzsmentet szolgáltatásként nyújtjuk, felügyelve és segítve a projektmenedzser munkáját.
  • Költségoptimalizálás: a vállalat csak a projekt idejére vesz igénybe projektmenedzsert.
  • Versenyképesség: az Interim projektmenedzserek számos vállalatnál dolgoztak már, ez a tapasztalat növeli ügyfelünk versenyképességét, piaci trendekhez történő illeszkedését.

 

Miért mi vagyunk az Ön ideális partnere?

  • Több mint 15 éves tapasztalatunk van projektmenedzsment területén, így az adott projektre legjobban illeszkedő projektmenedzsert allokáljuk.
  • Vállaljuk a felelősséget a megegyezett projekt kulcsmutatókért.
  • Óradíjas, napidíjas, havidíjas vagy projektre szerződött fix díjas konstrukcióban is dolgozunk, így ügyfelünk projektmenedzsment költsége pontosan tervezhető, csak a tényleges projektmenedzsment munkát fizeti meg.
  • Világszínvonalú projektmenedzsment standardon (PMI, pmi.org) alapuló projekttirodánk van, amellyel támogatjuk és felügyeljük a projektmenedzser munkáját a projektmunka során.

Kérje ajánlatunkat a +36306543772-es telefonszámon vagy profexec.com/kapcsolat/ linken.

Tisztelettel,
Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető
Profexec  Services Kft.