ERP/CRM bevezetés projektmenedzsment tanácsadás

A jól megválasztott ERP és CRM rendszerekkel növelhetik vállalatuk hatékonyságát

Amennyiben ERP vagy CRM rendszer bevezetésén gondolkodik szervezetében, és kevés az ideje vagy nem elég tapasztalt ahhoz, hogy kiválassza, szerződtesse és koordinálja a megoldás szállítót és a házon belüli feladatokat, amelyek a bevezetéshez szükségesek, akkor ERP/CRM bevezetés című projektmenedzsment tanácsadásunk a megoldás Önöknek.

A vállalatirányítási rendszerek olyan számítógépes szoftverek, amelyek integráltan (együtt) kezelik a vállalat kimenő és bejövő számláit, pénztári, banki nyilvántartásait, valamint az ügyfél adatokat és kommunikációt.

 

Az ERP vállalati erőforrás tervezéssel foglalkozik, a CRM pedig ügyfél kapcsolat menedzsmenttel. Az ERP vállalatirányítási rendszerek részét képezhetik a CRM rendszerek, vagy önállóan is működhetnek.

 

Ügyféloldali projektmenedzsment szolgáltatásunkkal szervezete hatékonyságát növelő, az egyedi igényeinek megfelelő vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez az alábbi lépésekkel kínálunk megoldást:

  • Felmérjük az igényeit és a piaci lehetőségeket, majd javaslatot teszünk a legmegfelelőbb ERP vagy CRM rendszer bevezetésére.
  • Levezényeljük a megoldás szállító kiválasztását és szerződtetését.
  • Vezetjük a megoldás üzembe helyezésével kapcsolatos projektet: megtervezzük a bevezetés lépéseit, tartjuk a kapcsolatot, valamint koordináljuk a beszállítót és a házon belüli erőforrásokat ahhoz, hogy a projekt tervezett időben és költségkeretben záruljon.


Miért mi vagyunk az Ön ideális partnere?

  • Ügyfelünk fejével gondolkodunk és magunkénak tekintjük a projektet.
  • Több mint 15 éves tapasztalatunk van projektmenedzsment területén.
  • Számos ERP és CRM projekt bevezetését menedzseltük úgy az ügyfél mind pedig a beszállítói oldalon

 

Ajánlatunk:

  • Ingyenesen felmérjük szervezetét és tanácsot adunk az Önnek megfelelő ERP vagy CRM rendszer típusára.
  • Projektre szerződött rögzített árral dolgozunk ezáltal mutatva elkötelezettségünket a projekt sikeres és időbeni befejezésére.

Kérje ajánlatunkat a +36306543772-es telefonszámon vagy https://profexec.com/kapcsolat/ linken.

 

Tisztelettel,
Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető
Profexec  Services Kft.