Scrum Master képzés – HALADÓ – helyszíni és élő távoktatásban

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Képzési helyszínen 2 nap, online 6 félnap – 16 PDU

A vállalat már az Agilis működés útjára lépett, de gyakoriak az elakadások? A komplex helyzetek megoldásához mélyebb és átfogóbb tudásra van szükséged? Itt a lehetőség, hogy gyakorló Scrum Masterként továbbfejlődhess a haladó szintre.

Amit kínálunk: ​A képzésen résztvevők interaktív, gyakorlatközpontú oktatás során, csoportmunka és szimulációs gyakorlatok keretében sajátítják el a Scrum keretrendszer haladó szintjeit. Tapasztalatot szereznek a Scrumot alkalmazó cégekben található tipikus problémaforrásokról és megoldásaikról, fejleszthetik az Agilis működéshez szükséges legfontosabb készségeket. A csapatok hatékony együttműködésének elősegítése érdekében tréneri, coaching, mentoráló és facilitációs módszerekkel ismerkednek meg.

A trénerek többéves, Agilis bevezetések során és az Agilis működést már alkalmazó cégeknél szerzett tapasztalata garancia arra, hogy a képzés gyakorlati, a való életben bevált megoldásokra összpontosít és segít a tipikus buktatók elkerülésében is.

Cél​: A Scrum keretrendszer mélyebb megértése és ismerete birtokában a résztvevők legyenek képesek Agilis csapatok magas szintű támogatása mellett a szervezet működését és szervezetfejlesztési céljait is hatékonyan előmozdítani.

Szükséges előképzettség: ​Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalat

Kinek ajánljuk?

Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezőknek

Tematika

  • Scrum bevezetés, tipikus hibák és megoldásuk
  • Agilis együttműködéshez szükséges készségek, motiváció
  • Sikeres csapatmunka alapjai, Csapat életciklus
  • Szervezeti együttműködés, változásmenedzsment
  • Közös cél megfogalmazása és kommunikációja
  • Nyílt vezetés (Open Leadership)
  • Facilitációs módszerek
  • Tanítás, Mentorálás, Coacholás
  • Tréneri technikák
  • Coach etika

Részletek

Célcsoport :
Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezők
Időtartam:
Képzési helyszínen 2 nap, online 6 félnap (16 PDU)
Formája:
Elméleti prezentáció, interaktív workshop, gyakorlati példák
Tréning ára:
190.000 Ft+Áfa
Kedvezményes ár:
171.000 Ft+Áfa
Időpont:
2021. szeptember 20.
*Konkrét kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján.

Oklevél

Profexec tanúsítvány

Kedvezményes ár

A trénerről

Certified Scrum Professional®-ScrumMaster, PMP®, tréner, coach, agilis projektvezetési szakértő, fejlesztő tanácsadó

Több, mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal. Dolgoztam külföldön és itthon is,  multinacionális nagyvállalatoknál és családias jellegű beszállítóknál is.

A Lean-Agile értékek lelkes képviselője és hírvivője vagyok; született szolgáló-vezető és tréner.


szervezetfejlesztő, Agilis coach, Professional Scrum Master, Business Coach, Team és Group Coach, 2018-ban Scaled Agile Framework Program Consultant vizsgát tett

Az elmúlt években Lean, képzési és innovációs menedzserként, Scrum Masterként és Agilis coachként dolgozom nagy szervezetek agilis átalakulásáért, a hatékony együttműködéshez szükséges kultúra fejlődéséért. Szervezetfejlesztőként az ügyfelek valós igényeit szem előtt tartó Agnostic Agile és a Teal szemléletet, eszközöket használom.

Az agilitás számomra elsősorban egy szemlélet, ami a hatékony együttműködést és a fenntartható értékteremtést helyezi központba, s ami iparágtól és szervezeti mérettől függetlenül hasznos a komplex problémák megoldásában. Trénerként elkötelezett vagyok abban, hogy az elméleti alapok mellett széleskörű tapasztalataimat is átadjam, legyen szó a csapatok támogatásáról vagy a szervezetek agilis átalakulásának folyamatáról.