Scrum Master képzés – HALADÓ – helyszíni és élő távoktatásban

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Képzési helyszínen 2 nap, online 6 félnap

A vállalat már az Agilis működés útjára lépett, de gyakoriak az elakadások? A komplex helyzetek megoldásához mélyebb és átfogóbb tudásra van szükséged? Itt a lehetőség, hogy gyakorló Scrum Masterként továbbfejlődhess a haladó szintre.

Amit kínálunk: ​A képzésen résztvevők interaktív, gyakorlatközpontú oktatás során, csoportmunka és szimulációs gyakorlatok keretében sajátítják el a Scrum keretrendszer haladó szintjeit. Tapasztalatot szereznek a Scrumot alkalmazó cégekben található tipikus problémaforrásokról és megoldásaikról, fejleszthetik az Agilis működéshez szükséges legfontosabb készségeket. A csapatok hatékony együttműködésének elősegítése érdekében tréneri, coaching, mentoráló és facilitációs módszerekkel ismerkednek meg.

A trénerek többéves, Agilis bevezetések során és az Agilis működést már alkalmazó cégeknél szerzett tapasztalata garancia arra, hogy a képzés gyakorlati, a való életben bevált megoldásokra összpontosít és segít a tipikus buktatók elkerülésében is.

Cél​: A Scrum keretrendszer mélyebb megértése és ismerete birtokában a résztvevők legyenek képesek Agilis csapatok magas szintű támogatása mellett a szervezet működését és szervezetfejlesztési céljait is hatékonyan előmozdítani.

Szükséges előképzettség: ​Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalat

Kinek ajánljuk?

Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezőknek

Tematika

  • Scrum bevezetés, tipikus hibák és megoldásuk
  • Agilis együttműködéshez szükséges készségek, motiváció
  • Sikeres csapatmunka alapjai, Csapat életciklus
  • Szervezeti együttműködés, változásmenedzsment
  • Közös cél megfogalmazása és kommunikációja
  • Nyílt vezetés (Open Leadership)
  • Facilitációs módszerek
  • Tanítás, Mentorálás, Coacholás
  • Tréneri technikák
  • Coach etika

Részletek

Célcsoport :
Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezők
Időtartam:
Képzési helyszínen 2 nap, online 6 félnap
Formája:
Elméleti prezentáció, interaktív workshop
Tréning ára:
190.000 Ft+Áfa
Kedvezményes ár:
171.000 Ft+Áfa
Időpont:
2020. augusztus 3-tól*
*Konkrét kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján.

Oklevél

Profexec tanúsítvány

Kedvezményes ár

A trénerről

Certified Scrum Professional®-ScrumMaster, PMP®, tréner, coach, agilis projektvezetési szakértő, fejlesztő tanácsadó

Több, mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal. Dolgoztam külföldön és itthon is,  multinacionális nagyvállalatoknál és családias jellegű beszállítóknál is.

A Lean-Agile értékek lelkes képviselője és hírvivője vagyok; született szolgáló-vezető és tréner.


Professional Scrum Master, Lean projektmenedzser, Agilis coach és tréner, ICF Business coach, Team és Group coach, Scaled Agile Framerwork Program Consultant

Az elmúlt években Lean, képzési és innovációs menedzserként, Scrum Masterként és Agilis coachként dolgozom nagy szervezetek agilis átalakulásáért, a hatékony együttműködéshez szükséges kultúra fejlődéséért. Szervezetfejlesztőként az ügyfelek valós igényeit szem előtt tartó Agnostic Agile és a Teal szemléletet, eszközöket használom.

Az agilitás számomra elsősorban egy szemlélet, ami a hatékony együttműködést és a fenntartható értékteremtést helyezi központba, s ami iparágtól és szervezeti mérettől függetlenül hasznos a komplex problémák megoldásában. Trénerként elkötelezett vagyok abban, hogy az elméleti alapok mellett széleskörű tapasztalataimat is átadjam, legyen szó a csapatok támogatásáról vagy a szervezetek agilis átalakulásának folyamatáról.