PMI-PMP® – Hivatalos PMI ATP kurzus: PMP vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban
PMI-PMP® – Hivatalos PMI ATP kurzus: PMP vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban

Miért érdemes minket választanod?

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Cégünk PMI Authorized Training Partner (ATP), amely keretében a PMI által kidolgozott, hivatalos PMP vizsga felkészítő képzést nyújtjuk a hazai piac legtöbb gyakorlatával rendelkező oktatójával.

 

Opcionálisan igényelhető vizsga garanciát adunk: A PMP vizsga felkészítő képzésünkhöz igénybe vehető a Tesztnap + Vizsga garancia modul is. Minden résztvevőnek, aki a teljes felkészítő programon részt vesz, de ezek ellenére a tesztnapot követő 45 naptári napon belül sikertelen PMP® minősítő vizsgát tesz, az első pótvizsga alkalom vizsgadíját átvállaljuk.

A vizsga ismeretanyagát meghatározó PMP® Exam Content Outline három fő témakörben (People, Process, Business Environment) határozza meg azt a 35 feladatcsoportot, amelyek ellátáshoz a projektmenedzsernek kompetensnek kell lennie, hogy a felmerülő helyzetekben a jó gyakorlatokat alkalmazni tudja.

A teljes képzésről videófelvétel készül, melyet a képzés után a résztvevők rendelkezésére bocsátunk.

A képzésen a kiemelkedő szaktudással rendelkező előadónkon kívül tesztkérdések és mintavizsga is segíti a felkészülést a sikeres vizsga érdekében.

Képzési naptárunkban csak az első felkészítő oktatási nap időpontját hirdetjük meg előre rögzítetten, a további képzési napokat a program előtt a regisztrált résztvevőkkel egyeztetjük. Hetente általában egy képzési napot tartunk 9:00-17:00 között.

Testre szabottan segítjük a résztvevők egyéni felkészülésének a megtervezését és a vizsgához kapcsolódó adminisztrációt.

A vizsgára jelentkezés feltételei:

  • Minimum 3 éves időszakot lefedő projektvezetési gyakorlat az utolsó 8 évben. A PMI jelentkezési felületén meg kell adni azokat a projekteket, amelyek menedzselésében részt vett a minősítésre jelentkező.
  • Minimum 35 órányi formális projektmenedzsment képzés.
  • Felsőfokú végzettség

Részletes tematika

A képzés (6 nap) kilenc témaköre részletesen:

1 – Projekt környezet, projektmenedzsment életciklus modellek

2 – Projekt terjedelem (scope) és minőség menedzsment

3 – Projekttervezés: ütemezés, az erőforrások és a költségvetés tervezése

4 – A projekt csapat építése és fejlesztése, a projektvezető személye és szerepe

5 - A projekt megvalósítás és irányítás feladatai

6 – A projekteredmények és a működés mérése, kontrollálása

7 – Kommunikáció a projekt érintettjeivel (stakeholders) és a szükséges elköteleződés elérése és fenntartása

8 – A projektvezető felelőssége és etikus működése

9 – Projekt bizonytalanság (kockázatok, lehetőségek és problémák/issues) felmérése és kezelése

További információk:

Vizsga garancia feltételei:

1. Vegyél részt PMP vizsga felkészítő képzésünkön és igényeld a Tesztnap + Vizsga garancia opciót.

2. A tesztnapon a 180 kérdéses tesztet legalább 75%-os eredménnyel töltsd ki.

3. A tesztnap után 45 napon belül fuss neki a PMP vizsgának.

Agilis PMI-ACP® vizsgafelkészítő kurzus- helyszíni és élő távoktatásban

Amit kínálunk

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

A PMI vizsgákról köztudott, hogy nagyon nehezek, alapos felkészülést igényelnek, emellett az PMI-ACP® vizsga előkövetelmények között szerepel 21 órányi, igazolt oktatás is – felkészítő kurzusunk ezt a követelményt is kielégítik a PMI által auditálható formában. A vizsga elméleti anyagát teljesen lefedjük, típuskérdésekkel, szemléletformálással, és vizsgatippekkel. A száraz elméleti anyagot valódi esettanulmányokkal tesszük könnyen érthetővé.

A PMI-ACP® bizonyítványról

A PMI-ACP (Project Management Institute Agile Cerified Practioner)®  az agilis módszertanok iránt érdeklődő, azokat használó projektvezetők számára növekvő fontosságú bizonyítvány, melynek segítségével bizonyíthatják jelenlegi és potenciális munkaadójuknak a piacon egyre fontosabbá váló agilis elméleti és gyakorlati tudásukat.

A PMI-ACP®  minősítéssel az agilis irányzatok alkalmazásában, nemzetközileg elismert, gyakorlott szakértővé válsz, ami a projektek széles spektrumán használható, esettanulmányokra építve.

  • Segíti, növeli a projektmenedzserek szakmai sokoldalúságát, több lábon állását, rugalmasságát
  • Többféle agilis módszerben segít eligazodni, és többféle módszertant követő projektek vezetésére is felkészít (pl. Scrum, Kanban, XP, FDD, Crystal, DSDM, Lean)
  • Nemcsak az informatikai, szoftverfejlesztési megközelítésre készít fel, hanem az agilis vezetés, agilis szervezeti kultúra kérdéseit is tartalmazza

A 21 órás háromnapos tréning (3×7 óra)a PMI vizsgakövetelmények alapján, esettanulmányokat is tartalmazva tekinti át és rendszerezi ezt a széles és egyre fejlődő területet, hogy a vizsga sikeres letételét megalapozza. A képzés 480 kérdéses, angol nyelvű teszt-adatbázis hozzáféréssel egészül ki, amelyet a résztvevők megkapnak 90 napra.

Agilis vizsgafelkészítő képzésünket helyszíni és élő távoktatás formájában szerveztük meg, hogy otthonról is kényelmesen felkészülhessetek a vizsgára.

Kiknek ajánljuk?

Gyakorló, gyakorlott projektmenedzserek, vezetőknek, akik le szeretnék tenni az ACP vizsgát

Tematika

Első nap

Bevezetés

Domain I. – Agilis gondolkodásmód és alapelvek

Domain II. – Értékvezérelt szállítás

Második nap

Domain III. – Projektérintett-bevonás

Domain IV. – Csapatteljesítmény

Harmadik nap

Domain V. – Adaptív tervezés

Domain VI. – Problémafelismerés és kezelés

Domain VII. – Folyamatos fejlődés

Etikai és szakmai kódex

PMI-PBA® (Professional Business Analyst) vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban

Amit kínálunk

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

A Project Management Institute (PMI) a piaci igényekhez alkalmazkodva a projektmenedzserek számára releváns üzleti elemzés (Business Analysis) minősítését is elindította. A PMI előrejelzései alapján a PMI-PMP® minősítés mellett PMI-PBA® bizonyítvány tovább növeli a projektvezetők, üzleti elemzők értékét. A PMI-PBA® minősítés megszerzésével nemzetközileg is elismert szintű üzleti elemzés képesítést szerezhetsz.

Az 1969-ben alapított PMI a legelismertebb nemzetközi szervezet a szakmában, minősítéseik megszerzése garantálja a munkaadóknak a tudásodat, ezért sok helyen elvárás a nemzetközi bizonyítványok megszerzése.

A vizsgafelkészítő képzés segítségével a résztvevők sikeresen felkészülhetnek a PMI-PBA® vizsgájára, elmélyíthetik tudásukat az üzleti elemzés folyamataiban, valamint számos hasznos technikát ismerhetnek meg, melyek a napi munka során is sikerrel alkalmazhatóak.

A Profexec Services Kft-nél törekszünk arra, hogy rugalmasan álljunk a körülményekhez, és megszerveztük, hogy ezen vizsgafelkészítő képzésünket is lehessen élő távoktatás formájában végezni.

Kiknek ajánljuk?

Tematika

1.nap

2. nap

3. nap

4. nap

Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató