PMI-PBA® (Professional Business Analyst) vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban

PMI-PBA® (Professional Business Analyst) vizsgafelkészítő képzés – helyszíni és élő távoktatásban

Amit kínálunk

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

A Project Management Institute (PMI) a piaci igényekhez alkalmazkodva a projektmenedzserek számára releváns üzleti elemzés (Business Analysis) minősítését is elindította. A PMI előrejelzései alapján a PMI-PMP® minősítés mellett PMI-PBA® bizonyítvány tovább növeli a projektvezetők, üzleti elemzők értékét. A PMI-PBA® minősítés megszerzésével nemzetközileg is elismert szintű üzleti elemzés képesítést szerezhetsz.

Az 1969-ben alapított PMI a legelismertebb nemzetközi szervezet a szakmában, minősítéseik megszerzése garantálja a munkaadóknak a tudásodat, ezért sok helyen elvárás a nemzetközi bizonyítványok megszerzése.

A vizsgafelkészítő képzés segítségével a résztvevők sikeresen felkészülhetnek a PMI-PBA® vizsgájára, elmélyíthetik tudásukat az üzleti elemzés folyamataiban, valamint számos hasznos technikát ismerhetnek meg, melyek a napi munka során is sikerrel alkalmazhatóak.

A Profexec Services Kft-nél törekszünk arra, hogy rugalmasan álljunk a körülményekhez, és megszerveztük, hogy ezen vizsgafelkészítő képzésünket is lehessen élő távoktatás formájában végezni.

Kiknek ajánljuk?

Tematika

1.nap

2. nap

3. nap

4. nap

Részletek

Célcsoport
Gyakorló projektmenedzserek, üzleti elemzők
Időtartam 36 óra
Formája
Előadás, esettanulmányok, közös probléma megoldás, feladatok
Tréning ára 230.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár*** 207.000 Ft + ÁFA
Időpont Megbeszélés szerint

*Konkrét kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján.
**Kedvezményes áraink PMSZ tagság és PMI tagság után járnak.
***A meghirdetett képzést minimum 6 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Oklevél

Profexec tanúsítvány

A trénerről

Hofbauer Sándor

Projektmenedzser, Üzleti elemző, Kiemelt ügyfélmenedzser, Tréner, PMP®, PMI-PBA®

A Széchenyi István Egyetemen végeztem mérnök-informatikusként, később pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolák Pénzügyi és Számviteli Karán szakközgazdász mérnökként.

Több mint 12 év IT menedzsment és több mint 20 év informatikai projekt menedzsment, valamint üzleti elemzői tapasztalattal rendelkezem, amit hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális gyártó és értékesítő cégeknél szereztem.

Fő szakterületeim a projekt menedzsment és az üzleti elemzés; ezen területeken szerzett tapasztalataim és képesítéseim növelik hitelességemet ügyfeleink szemében.
Az a célom a Profexec Services Kft-nél, hogy a sikeres projektjeimen keresztül az ügyfelek számára értéket teremtsünk, illetve Key Account Menedzserként a kollégáimmal együttműködve, csapatként dolgozva közösen fejlesszük munkánk hatékonyságát és eredményességét.

JELENTKEZEM
Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio