Haladó Scrum Master képzés

Haladó Scrum Master képzés

Minden képzésünket helyszíni és élő távoktatásban is tartjuk.

Képzési helyszínen 1 „kick off” nap, online 14 negyednap – 36 PDU

A vállalat már az Agilis működés útjára lépett, de gyakoriak az elakadások? A komplex helyzetek megoldásához mélyebb és átfogóbb tudásra van szükséged? Itt a lehetőség, hogy gyakorló Scrum Masterként továbbfejlődhess a haladó szintre.

Amit kínálunk

A képzés indulásakor egy egész napos (8 órás) Haladó Agilis Workshop-ot tartunk, ahol a résztvevőkkel feldolgozzuk, hogy miért is van szükség az Agilis megközelítésre, mi az előnye és mik a lehetséges kihívásai. Közösen értelmezzük, hogy ebben milyen szerepe van a Scrum keretrendszernek, illetve mi a feladata a megnevezett szerepeknek.

Ezután egy rendszeres, heti kétórás online összejövetel keretében lehetőséget biztosítunk, hogy egy tapasztalt Agile Coach részvételével folytassuk a megkezdett beszélgetéseket a résztvevők gyakorlati és elméleti kérdései mentén. A találkozókat gazdagíthatja Agilis témákhoz kapcsolódó rövid videók, cikkek vagy akár könyvek közös feldolgozása is.

Ezen találkozók felépítése lehetővé teszi, hogy a többség számára aktuálisan legfontosabb kérdések előtérbe kerüljenek, és akár azonnal alkalmazható ötletek segítsék a résztvevők mindennapi munkáját.

A cél az, hogy a résztvevők számára rendszeres lehetőséget biztosítsunk az Agilis témájú kérdések közös feldolgozására, és hogy közben az önálló tanulás és fejlődés beépüljön a mindennapi rutinjukba.

A program során esetleg felmerülő egyéni konzultációs, coaching/mentoring igények kielégítésére is lehetőséget szeretnénk biztosítani.

A trénerek többéves, Agilis bevezetések során és az Agilis működést már alkalmazó cégeknél szerzett tapasztalata garancia arra, hogy a képzés gyakorlati, a való életben bevált megoldásokra összpontosít és segít a tipikus buktatók elkerülésében is.

Cél

Kiknek ajánljuk?

Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezőknek

Tematika

Részletek

Célcsoport
Legalább fél év gyakorlati Scrum Master tapasztalattal rendelkezők
Időtartam 36 óra - helyszínen 1 ”kick-off” nap (8 óra), online 14 nagyednap (2-2 órák)
Formája
Elméleti prezentáció, interaktív workshop, gyakorlati példák
Tréning ára 290.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár*** 261.000 Ft + ÁFA
Időpont Megbeszélés szerint

*Konkrét kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján.
**Kedvezményes áraink PMSZ tagság és PMI tagság után járnak.
***A meghirdetett képzést minimum 6 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Oklevél

Profexec tanúsítvány

A trénerről

Kemény Nándor

Certified Scrum Professional®-ScrumMaster, PMP®, tréner, coach, agilis projektvezetési szakértő, fejlesztő tanácsadó

Több, mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal. Dolgoztam külföldön és itthon is,  multinacionális nagyvállalatoknál és családias jellegű beszállítóknál is.

A Lean-Agile értékek lelkes képviselője és hírvivője vagyok; született szolgáló-vezető és tréner.

Személyes küldetésem, hogy szervezetek vezetőinek és csapatainak segítsek bizalomra alapuló, motiváló, örömteli – ezáltal kiemelkedően eredményes – munkahelyek kialakításában, organikus és Lean-Agile alapelvek mentén.

Bemutatkozó video  

JELENTKEZEM
Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio