Interim

Rugalmas és hatékony szolgáltatásunk megnyugtató megoldást kínál ügyfeleink részére átmeneti szakember vagy szakértelem hiány esetén.

Mikor van szükség interim szakemberre?

Miért választanak minket ügyfeleink?

Felelősség

 • A projekt teljesítménymutatóiért történő felelősségvállalás
 • Szakmailag elkötelezett cégvezetés
 • Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser biztosítása

Projektszemlélet

 • Évtizedes projektmenedzsment tapasztalat
 • A Projektmenedzsment Intézet (PMI) innovatív módszereinek gyakorlatban történő alkalmazása
 • Vízesés-modell és agilis módszertan alkalmazása

Szakértő csapat

 • Hatékony és gyorsan működő toborzó csapatunk egy héten belül küld a feladat elvégzéséhez legjobban illeszkedő jelöltet
 • Minősítéssel rendelkező projektmeendzserek, 50 fős core csapat, 1000 fős szakértő adatbázis
 • Projektmenedzserek és üzleti elemzők folyamatos képzése

Szolgáltatásunk főbb területei

Az interim projektvezető szolgáltatásunkat az ügyfeleink egy adott projektjéhez kapcsolódó kompetencia és projektmenedzsment kapacitáshiány esetén ajánljuk – onsite és online környezetben egyaránt.

Projektmenedzsereink az adott projekt sikeres elvégzéséhez szükséges szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, míg cégünk mentorai felügyelik és támogatják a projektvezető munkáját, továbbá betegség, szabadság esetén helyettesítésről is gondoskodunk.

Cégünk, és így projektvezetőink az ügyfeleink felé felelősséggel tartoznak, ennek megfelelően eredményorientált módon szervezzük meg és fejlesztjük a projektcsapatot és koordináljuk az erőforrásokat. Rendszeres kockázatelemzést készítünk, figyelemmel kísérjük a projekt előrehaladását, szükség esetén módosítjuk az ütemtervet.

A szolgáltatás kiemelkedően költséghatékony ügyfeleink részére.

bővebben

Magasan képzett IT üzleti elemzőink interimként szorosan együttműködnek ügyfeleink üzleti elemzőivel és IT munkatársaival a projektek hatékony megvalósításának érdekében.

Teljeskörűen feltérképezzük az ügyféligényeket, azonosítjuk a követelményeket, az üzleti működés és folyamatok terén fejlesztési pontokat határozunk meg, ezt követően rendszerdokumentációkat készítünk.

Az üzleti elemzők változáskezelésben kulcsszerepet játszanak az interim időszakban, kiemelkedően fontosak a technológiai kezdeményezések tervezésében, végrehajtásában az azonosított üzleti igényeknek megfelelően.

bővebben

Rugalmasan kezelünk egyéb igényeket is, például programmenedzsment, projekt koordináció, teszt menedzsment, BI szakértő, scrum master és agilis coach, de allokáltunk már kommunikációs szakértőt is ügyfelünk projektjének sikerre vitelének érdekében. 

 

 • A programmenedzsment szolgáltatásunk komplex megoldást kínál ügyfeleink részére: több, egymással összefüggő projekt koordinálását biztosítjuk. A programmendedzser legfontosabb szerepe, hogy ügyfeleink hosszútávú fejlesztési céljaik eléréséhez átfogó változásmenedzsmentet végeznek, azonosítva a projektek kapcsolódási pontjait, idő- és költségtervet készítve.
 • A projekt koordináció szolgáltatásunk a projektvezetők részére nyújt segítséget az operatív teendők elvégzésében. A szolgáltatás keretében a projekt napi rendszerességű, rutinjellegű tevékenységeit végzik munkatársaink: projektdokumentálás, kimutatások készítése, határidők figyelemmel kísérése.
bővebben

A szolgáltatás folyamata

Kérj tőlünk ajánlatot
Kapcsolatfelvétel + igény pontosítás
max. 2 nap
max. 5 nap
Ajánlatadás
Kiválasztási folyamat – ügyfél oldalról
max. 5 nap
Onboarding
Projekt során folyamatos támogatás a Profexec részéről
Szükség esetén replacement küldése
Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio