25. PM Fórum program szakmai rendezvény
25. PM Fórum program szakmai rendezvény

MEGHÍVÓ

„PROJEKT-KARRIER-MENEDZSMENT”

25. PM Műhely Menedzsment

2023. április 13   

 

A hazai projektmenedzsment szakma legnagyobb hagyománnyal rendelkező PM Fórum konferenciájára jubileumi 25. alkalommal kerül sor 2023-ban. A Fórum ez alkalommal is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.

A szakmai célkitűzéseknek megfelelően a 25. Fórum központi témaként a projektmenedzsmenthez nélkülözhetetlen szakmai komptenciával rendelkező menedzseri karrier jellemzőit, megteremtésének-megtartásának kritikus kérdéseit, lehetőségeit vizsgálja, segítséget kívánva nyújtani a projektmenedzseri karrier építéshez. A Fórum a rendkívüli, hazai – és nemzetközi  tapasztalatokkal rendelkezők sikert hozó megoldásainak bemutatásával, a résztvevők kerekasztalban megosztott tapasztalataival kívánja segíteni a sikeres karrier elérést.

 

Az 25. PM Fórum 1. felhívása  olvasható : https://tinyurl.com/mrxu4aar

 

 

A Műhely munkájába résztvevők 6 PDU (Professional Development Unit – PMP minősítettek és minősítésre készülők számára) pontot szereznek.

Achievements 2022. Szalay Imre nyerte el 2022-ben a PMI által meghirdetett, nemzetközi „PMI Eric Jenett Person of the Year Award” díjat!

 

Szalay Imre nyerte el 2022-ben a Project Management Institute (PMI) által meghirdetett, nemzetközi„PMI Eric Jenett Person of the Year Award” díjat!

 

A PMI „Eric Jenett Person of the Year Award” nemzetközi díj több mint 23 éves múltra tekint vissza, amelyet a PMI 1998-ban alapított. Az „Eric Jenett Person of the Year Award” olyan személyt ismer el és díjaz, aki kiemelkedően hozzájárult a projektmenedzsment szakmához vagy annak gyakorlati megvalósításához, fejlesztéséhez.

Eric Jenett, a PMI harmadik tagja és első Project Management Professional (PMP®) képesítéssel rendelkező szakértője volt. Eric Jenett munkássága a PMI életében meghatározó jelentőséggel bírt, különböző tisztségekben segítette a szervezet munkáját, amiért 2010-ben a PMI houstoni tagozat életmű díjat adományozott neki. Eric Jenett számos PMI szemináriumhoz és előadáshoz adta a nevét, továbbá az ő személyéhez fűződik több kiváló, a Project Management Journal®-ban megjelent, magas színvonalú szakmai cikk. A fentieken túl Eric Jenett életében több, mint 40 technikai projektmenedzsmenttel kapcsolatos publikációval és előadással gazdagította és segítette a szakma elismertségét.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben határozott úgy, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat” azoknak a szakembereknek az elismerésére, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

2021-ben a díjat Magyarországon először Szalay Imre, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító elnöke, a Digital Equipment Magyarország egykori rendszerintegrációs igazgatója, a Compaq Magyarország, Professzionális Szolgáltatások korábbi igazgatója, a Hewlett-Packard egykori szolgáltatási igazgatója, a Vodafone Hungary Hungary egykori projektiroda és belső szabályozási igazgatója, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság jelenlegi Ügyvezető igazgatója nyerte el. Szalay Imre a 2022-es hazai, „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj” zsűritagjainak munkájában is részt vett, mint bíráló bizottsági tag.

„A kialakított tudás terjedt a leszállított projektekkel is, de a nyitottság lehetővé tette a cégen kívüli bemutatást, evangelizációt. Így vettem részt a különböző létrejövő PM közösségek munkájában, s kezdeményező ötletgazda, alakító szerepet játszottam az Év Projektmenedzsere Díj, a PM Kiválósági Tábla létrejöttében, vagy a HTE PM Fórum, PMSZ Körkapcsolás, PMI PMPub, PMI Art of Projects sorozatok megszervezésében, sorozattá válásában.” (Szalay Imre)

Szalay Imre jelölését továbbítottuk a 2022-es nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award-ra, ahol nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki a két nyertest. Szalay Imre a nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award, a legrangosabb egyéni PMI szakmai díjat nyerte el.

A díjat Szalay Imre távollétében, Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület elnök vette át az Amerikai Egyesült Államokban, a PMI szervezésében megvalósuló PMI Global Summit 2022 konferencián, Las Vegasban 2022. december 2-án.

Bővebben: https://awards.pmi.org/#imre

25. jubileumi Projektmenedzsment Fórum

Felhívjuk a figyelmet a jubileumi 25. Projektmenedzsment Fórum (2023. április 13.) megrendezésére!

A „SAVE the DATE” beharangozó itt érhető el:

https://profexec.com/wp-content/uploads/2022/12/save-the-date-beharangozo-25–projektmenedzsment-forum-2023–apriilsi-13.pdf

Karácsonyi vacsora 2022.

Profexec karácsonyi vacsora 2022.

Fel
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2023 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio