PMI-ATP

Incze Gáspár

szervezetfejlesztő, Agilis coach, Professional Scrum Master, Business Coach, Team és Group Coach, 2018-ban Scaled Agile Framework Program Consultant vizsgát tett

Mérnök-informatikus alapdiplomámat az Óbudai Egyetemen, míg informatikai-üzleti mesterdiplomáimat a Stuttgarti, Krétai és Tilburgi Egyetemeken szereztem. Dolgoztam az USA-ban és Svájcban, multinacionális és startup környezetben is. ICF-akkreditált Business coach ill. Team és group coach képzéseim mellett 2018-ban Scaled Agile Framework Program Consultant, majd 2019-ben Professional Scrum Master vizsgát tettem.

Az elmúlt években Lean, képzési és innovációs menedzserként, Scrum Masterként és Agilis coachként dolgozom nagy szervezetek agilis átalakulásáért, a hatékony együttműködéshez szükséges kultúra fejlődéséért. Szervezetfejlesztőként az ügyfelek valós igényeit szem előtt tartó Agnostic Agile és a Teal szemléletet, eszközöket használom.

Hivatásom mellett magánemberként is fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás és az innováció, melyben a Jövőképzők közösség tagjaként is részt veszek.

Az agilitás számomra elsősorban egy szemlélet, ami a hatékony együttműködést és a fenntartható értékteremtést helyezi központba, s ami iparágtól és szervezeti mérettől függetlenül hasznos a komplex problémák megoldásában. Trénerként elkötelezett vagyok abban, hogy az elméleti alapok mellett széleskörű tapasztalataimat is átadjam, legyen szó a csapatok támogatásáról vagy a szervezetek agilis átalakulásának folyamatáról. VISSZA A CSAPATHOZ