PMI-ATP

Dudás Csilla

Szenior Üzleti Elemző

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti analitika, riportok, elemzések és ehhez kapcsolódó megoldások szolgáltatása területén ahol vezetőként, projekt vezetőként és üzleti partnerként is dolgoztam nemzetközi cégeknél.

Eddigi tapasztalataimat főként az FMCG szektorban szereztem ahol többféle üzleti területen is dolgoztam, úgy mint pénzügy, logisztika, marketing és beszerzés emellett egy több mint 20 fős csapatot is vezettem kihívásokkal teli üzleti környezetben.

Technikai és üzleti tudásom egyaránt gyarapítottam komplex elemzési- és üzleti analitikai rendszerek bevezetésével Európában és Ázsiában.

A Profexec csapat tagjaként, a célom hogy kiemelkedő tanácsadási szolgáltatást kapjanak az ügyfelek és együttműködésünk eredményeként hozzásegítsem őket komplex üzleti és üzemeltetési problémáik megoldásához és folyamataik fejlesztéséhez.

Pénzügyi területen diplomáztam és azóta is folyamatosan tanulok, fejlesztem magam hogy a lehető legnagyobb szakértelmet nyújthassam az ügyfeleknek. VISSZA A CSAPATHOZ