Bognár Imre

Lean Six Sigma Master Black Belt Tréner

Villamosmérnök, Gazdasági mérnök és MBA végzettséget a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, Lean Six Sigma Master Black Belt minősítést pedig a Vodafone Magyarországnál szereztem.

Oktatással, képességfejlesztéssel 1989 óta, üzleti folyamatok kialakításával, működtetésével és fejlesztésével 1997 óta foglalkozom. A MATÁV, a Pannon GSM és a Vodafone berkeiben voltam Műszaki tanár, Üzemeltető mérnök, Csoportvezető, Osztályvezető, Főosztályvezető, Projekt- és Programmenedzser.

A Leant és a Six Sigmát 2008 óta alkalmazom tudatosan és 2009 óta oktatom. Számos területen és projektben volt alkalmam bizonyítani ezek eredményességét.

Mivel e módszertanok a termelésben születtek, így az oktatók zöme is ilyen tapasztalattal rendelkezik és a piacon elérhető tréningek nagy része is erre fókuszál. Küldetésemnek tekintettem olyan tréningek kidolgozását, melyek nemcsak különböző mélységekben vezetnek be a Lean és a Six Sigma rejtelmeibe, de kiemelik azon elemeket és alkalmazásuk célszerű módját, melyek irodai környezetben, az üzleti folyamatok kapcsán eredményesek.

2013 óta több hazai és külföldi Szolgáltató Központban indítottam el Lean Six Sigma programot, ahol az igényekre szabott oktatás mellett részt vettem a fókuszterületek, konkrét projektek kiválasztásában és hetvennél több projektben voltam mentora projektszponzoroknak és projektvezetőknek.

A Profexec Services Kft. partnereként arra törekszem, hogy a résztvevők igényeit megértsem, eredményességüket fejlesszem és tapasztalataimat megosszam. VISSZA A CSAPATHOZ