Csapatunk

Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető partner, PMP®, PMI-ACP®

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem. Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

Tovább
Király Mónika
Projektmenedzsmentiroda-vezető

A mesterdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, melyet több külföldön töltött félévvel egészítettem ki. Kedvenc tárgyam a kommunikáció volt, mert az emberekkel való együttműködést mindig is nagyon fontos tényezőnek tartottam munkám során.

Tovább
Fincziczki Katalin
Toborzásvezető

Diplomámat a Magyar Képzőművészeti Egyetem Kurátor és Art Menedzser szakán szereztem. A diplomamunkámban és a szakdolgozatomban már megmutatkozott az üzleti világ és a projektmenedzsment iránti érdeklődésem, elkezdtem ezen a területen tevékenykedni.

Tovább
Szalay Imre
PMP®, szenior tanácsadó, partner

Matematikus-informatikus végzettségem (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.

Tovább
Projektmenedzser szakértő
Kassitzky András
projektmenedzser

Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezem az informatikai iparban széles körű Telco, biztosítási, kormányzati és olajipar projektportfólióval, valamint nagy, összetett, több felhasználású fejlesztési projektek irányításával. Karrierem szoftverfejlesztőként kezdtem, és olyan pozíciókban fejlődtem, mint rendszerelemző, üzleti elemző, IT projektmenedzser, senior IT projektmenedzser és agile delivery menedzser termékfejlesztési projektekhez. A waterfall és az agile fejlesztési módszertanban egyaránt […]

Tovább
Martinovics Attila
Projektmenedzser

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen villamosmérnöki diplomával végeztem, valamint MBA diplomát is szereztem pénzügy és közgazdaságtan szakirányon. Azóta hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális cégeknél szereztem tapasztalatot, immár több mint 15 éve dolgozom projektmenedzserként. A Profexec Services Kft-vel partnerként együttműködve évek óta dolgozom, és célom, hogy szaktudásommal az ügyfelek megelégedettségének elérése érdekében mindinkább hatékonyan és […]

Tovább
Hofbauer Sándor
Projektmenedzser, Üzleti elemző, Kiemelt ügyfélmenedzser, PMP®, PMI-PBA®

A Széchenyi István Egyetemen végeztem mérnök-informatikusként, később pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolák Pénzügyi és Számviteli Karán szakközgazdász mérnökként. Több mint 12 év IT menedzsment és több mint 20 év informatikai projekt menedzsment, valamint üzleti elemzői tapasztalattal rendelkezem, amit hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális gyártó és értékesítő cégeknél szereztem. Fő szakterületeim a projekt menedzsment és az […]

Tovább
Stramb Gábor
PMP®, szenior tanácsadó, partner

Több mint 10 év project tapasztalattal rendelkezem, amit különböző nagyvalallatoknál szereztem (telekommunikációs és energia szektorban). Dolgoztam együtt kis 5 fős csapatoktól kezdve a 30 fős agilis csapatokig. Gyakorlati tudásomat multinacionális mátrix organizációknál ill. funkcionális project szerevezetekben szereztem.

Tovább
Lipi Gábor
PMP®, szenior tanácsadó, partner

A hátterem informatikus villamosmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1992-ben. A 90-es években idehaza és külföldön is dolgoztam szoftverfejlesztő cégeknél, mint programozó. Ezek közül a leginkább meghatározó volt a Sysdata Kft. (Siemens leányvállalat), ahol a fejlesztések mellett már csoportok vezetését és projekt munkák koordinálását is végeztem.

Tovább
Információbiztonsági szakértő
Horváth Zsolt
szenior tanácsadó, partner

17 éve dolgozom informatikai biztonsági és rendszerintegrátori területeken, ez idő alatt alapvetően nagyvállalatok, valamint pénzügyi és államigazgatási szervezetek számára nyújtottam informatikai megoldásokat.

Tovább