PMI-ATP

Csapatunk

Dr. Sándor Zoltán
Ügyvezető partner, Tréner, PMP®, PMI-ACP®

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem. Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

Tovább
Király Mónika
Operatív vezető

A mesterdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, melyet több külföldön töltött félévvel egészítettem ki. Kedvenc tárgyam a kommunikáció volt, mert az emberekkel való együttműködést mindig is nagyon fontos tényezőnek tartottam munkám során.

Tovább
Haty Emese
IT Toborzásvezető

Többéves nemzetközi (üzleti- és közszférás) IT és projektmenedzser tapasztalattal csatlakoztam a Profexec csapatához, hogy hozzásegíthessem diverz hátterű jelentkezőinket a számukra legvonzóbb projektekhez, biztosítva azt, hogy ügyfeleink a megfelelő szakértőt kapják tőlünk projektjük sikerre viteléhez.

Tovább
Tóth Anett
IT recruiter

Közel 10 éves munkatapasztalattal rendelkezem, a pályámat – még diákként a főiskola mellett – egy call centerben kezdtem, ahol a legismertebb IT vállalatok marketing kampányaiban vettem részt. Később 5 évig nemzetközi utazások szervezésével és ügyfél menedzsmenttel foglalkoztam. Ebből 2 évig én vezettem a legnagyobb desztinációt kiszolgáló csapatot Budapesten, mint supervisor. A Profexec Servicesnél kíválóan tudom kamatoztatni a szervezői és kommunikációs készségeimet, ezúttal nem a világutazókat, hanem partnereinket összekötve a számukra tökéletes szolgáltatóval.

Tovább
Kőrösi Nikoletta
Junior IT recruiter

A Károli Gáspár Református Egyetem, Szociális és Egészségtudományi Karán töltött éveim során leginkább a közösség-és tréningszervezés került hozzám közel. Kisebb projektek megvalósulásának köszönhetően, tapasztalatot szereztem, hogy milyen stratégiák, eszközök mentén lehet sikerre vinni egy projektet. Nagyobb események szervezésénél lehetőségem nyílt aktívan részt venni a toborzás lebonyolításában. A Profexec csapat tagjaként, segítői attitűdömmel, humán szemléletmódommal, jó kommunikációs készségemmel szeretnék másokat is hozzásegíteni, hogy azon az úton járjanak, ahol a legjobban kibontakoztathatják tudásukat, képességeiket.

Tovább
Gyöngyösi Réka
Értékesítési és üzletfejlesztési asszisztens

A diplomám megszerzése után, amelyet a Budapesti Gazdasági Egyetemen Kereskedelem és Marketing szakon, Marketingmenedzsment szakirányon szereztem, szeretném a tanulmányaim során elsajátított tudásomat kiegészíteni az értékesítői tevékenységhez járó feladatokkal, tapasztalatokkal. Örülök, hogy a Profexec Services-nél kamatoztathatom az ilyen jellegű kvalitásaimat és belátást nyerhetek az értékesítés és az üzletfejlesztés világába.

Tovább
Vámos Klaudia
Operatív adminisztrátor

Levelező tagozatos egyetemi tanulóként tanulmányaim mellett már több mint 2 éves adminisztrátori tapasztalattal rendelkezve kerültem a Profexec Services Kft. csapatába, ahol célom az eddig megszerzett tudásomat a vállalkozás növekedésének javára fordítani, illetve fontos számomra a jelenlegi ismereteim bővítése is. Egyik legfontosabb kompetenciáim közé tartozik a segítőkészség, így ügyfeleink részére garantált a gyors és problémamentes együttműködés. 

Tovább
Cseh Júlia
Operatív adminisztrátor

A Pannon Egyetemen végeztem társadalmi tanulmányok szakos szakelőadóként.  Mindig is humán beállítottságú voltam, érdekelnek a társadalomban végbemenő folyamatok/változások. Mindemellett a projektmenedzsment területén is sok hasznos információval gazdagodtam az elmúlt időszakban, és bízom benne, hogy jó kommunikációs készségemnek köszönhetően gördülékeny folyamatokon keresztül járulhatok hozzá én is a Profexec Services Kft. sikeres együttműködéseinek gyarapításához.

Tovább
Györe András
Projektmenedzser

A Szegedi Tudományegyetem Terület és Településfejlesztő Geográfus szakán végeztem 2012-ben. IT service desk-en kezdtem a munkám, 1st és 2nd line support, majd folyamatfejlesztés és általános menedzsment feladatokat láttam el. Tudást és tapasztalatot szereztem ITIL és a SixSigma módszertanból. Ezt követően új IT rendszerek fejlesztését és meglévő rendszerek frissítését elvégző projektek vezetésében vettem részt, jelenleg életciklus menedzsment projektek vezetésével foglalkozom.
A célom a folyamatos szakmai fejlődés mellett a hozzáadott érték növelésével minél komplexebb projektek sikeres lebonyolítása.

Tovább
Dudás Csilla
Szenior Üzleti Elemző

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti analitika, riportok, elemzések és ehhez kapcsolódó megoldások szolgáltatása területén ahol vezetőként, projekt vezetőként és üzleti partnerként is dolgoztam nemzetközi cégeknél.
Eddigi tapasztalataimat főként az FMCG szektorban szereztem ahol többféle üzleti területen is dolgoztam, úgy mint pénzügy, logisztika, marketing és beszerzés emellett egy több mint 20 fős csapatot is vezettem kihívásokkal teli üzleti környezetben.
Technikai és üzleti tudásom egyaránt gyarapítottam komplex elemzési- és üzleti analitikai rendszerek bevezetésével Európában és Ázsiában.

Tovább
Incze Gáspár
szervezetfejlesztő, Agilis coach, Professional Scrum Master, Business Coach, Team és Group Coach, 2018-ban Scaled Agile Framework Program Consultant vizsgát tett

Az elmúlt években Lean, képzési és innovációs menedzserként, Scrum Masterként és Agilis coachként dolgozom nagy szervezetek agilis átalakulásáért, a hatékony együttműködéshez szükséges kultúra fejlődéséért. Szervezetfejlesztőként az ügyfelek valós igényeit szem előtt tartó Agnostic Agile és a Teal szemléletet, eszközöket használom.

Az agilitás számomra elsősorban egy szemlélet, ami a hatékony együttműködést és a fenntartható értékteremtést helyezi központba, s ami iparágtól és szervezeti mérettől függetlenül hasznos a komplex problémák megoldásában. Trénerként elkötelezett vagyok abban, hogy az elméleti alapok mellett széleskörű tapasztalataimat is átadjam, legyen szó a csapatok támogatásáról vagy a szervezetek agilis átalakulásának folyamatáról.

Tovább
Kemény Nándor
Certified Scrum Professional®-ScrumMaster, PMP®, tréner, coach, agilis projektvezetési szakértő, fejlesztő tanácsadó

Több, mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal. Dolgoztam külföldön és itthon is,  multinacionális nagyvállalatoknál és családias jellegű beszállítóknál is.

A Lean-Agile értékek lelkes képviselője és hírvivője vagyok; született szolgáló-vezető és tréner.

Tovább
Nagy Kornél
MBA, PMP, PMI-ACP, SPC, Agile Coach, Tréner

2008-ban lett projektvezető, telekommunikációs, energiaipari és szoftverfejlesztési területeken dolgozott. 2013-ban PMP©, 2015-ben MSP, 2017-ben pedig PMI-ACP© képesítést szerzett. Szerkesztője volt a PMI Agile Practice Guide magyar fordításának, több éve tart prediktív és adaptív projektvezetési képzéseket Magyarországon és külföldön egyaránt, magyar és angol nyelven. Az elmúlt években magyar vállalatok agilis transzformációjának támogatásában is részt vett tanácsadóként. Azon kevés magyarországi trénerek egyike, akik SAFe oktatási licence-szel rendelkeznek.

Tovább
Aidan Mills
IT tanácsadó / Projekt- és Programmenedzser / Agile Coach & Delivery Manager, Tréner, BSc, MBCS, PMP®

Több mint 15 éves informatikai projektmenedzser tapasztalatom óriási különféle projekteket és programokat vezettem az alkalmazásokra és az infrastruktúra bevezetésére egyaránt. Jelenleg agilis kézbesítési menedzserként és az agilis edzőként dolgozom, üzleti és műszaki csapatokkal dolgozva annak érdekében, hogy élenjáró robotika és Ai megoldásait szállítsam egy nagyobb globális italgyártó vállalat számára, átállítva a szállítási szervezetet a Waterfall […]

Tovább
Kassitzky András
Projektmenedzser, Kiemelt ügyfélmenedzser

Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezem az informatikai iparban széles körű Telco, biztosítási, kormányzati és olajipar projektportfólióval, valamint nagy, összetett, több felhasználású fejlesztési projektek irányításával. Karrierem szoftverfejlesztőként kezdtem, és olyan pozíciókban fejlődtem, mint rendszerelemző, üzleti elemző, IT projektmenedzser, senior IT projektmenedzser és agile delivery menedzser termékfejlesztési projektekhez. A waterfall és az agile fejlesztési módszertanban egyaránt […]

Tovább
Martinovics Attila
Projektmenedzser

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen villamosmérnöki diplomával végeztem, valamint MBA diplomát is szereztem pénzügy és közgazdaságtan szakirányon. Azóta hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális cégeknél szereztem tapasztalatot, immár több mint 15 éve dolgozom projektmenedzserként. A Profexec Services Kft-vel partnerként együttműködve évek óta dolgozom, és célom, hogy szaktudásommal az ügyfelek megelégedettségének elérése érdekében mindinkább hatékonyan és […]

Tovább
Horváth Zsolt
szenior tanácsadó, partner

17 éve dolgozom informatikai biztonsági és rendszerintegrátori területeken, ez idő alatt alapvetően nagyvállalatok, valamint pénzügyi és államigazgatási szervezetek számára nyújtottam informatikai megoldásokat.

Tovább
Kovács Kálmán
MBA, szenior tanácsadó

A Corvinus Egyetemen szereztem diplomát pénzügy szakon. Közel 30  éves szakmai gyakorlatot szereztem pénzügyi (banki és befektetési szolgáltatói) multinacionális környezetben valamint 5 évet magyar KKV szférában. 23 éves vezetői tapasztalatom van szervezetek  felső vezetői csapattagjaként, pénzügyi és back office vezetésben, intézmények szervezés,  szervezetfejlesztési területeinek irányításában, projekt és portfolió menedzsmentben.  Kiemelt projektjeim pénzügyi intézmények szervezeti egyesülésének […]

Tovább
Hofbauer Sándor
Projektmenedzser, Üzleti elemző, Kiemelt ügyfélmenedzser, Tréner, PMP®, PMI-PBA®

A Széchenyi István Egyetemen végeztem mérnök-informatikusként, később pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolák Pénzügyi és Számviteli Karán szakközgazdász mérnökként. Több mint 12 év IT menedzsment és több mint 20 év informatikai projekt menedzsment, valamint üzleti elemzői tapasztalattal rendelkezem, amit hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális gyártó és értékesítő cégeknél szereztem. Fő szakterületeim a projekt menedzsment és az […]

Tovább
Szalay Imre
Szenior tanácsadó, Tréner, PMP®

Matematikus-informatikus végzettségem (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.

Tovább
Lipi Gábor
Szenior tanácsadó, Tréner, PMP®

A hátterem informatikus villamosmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1992-ben. A 90-es években idehaza és külföldön is dolgoztam szoftverfejlesztő cégeknél, mint fejlesztő. Professzionálian a projektmenedzsmenttel 1998. óta foglalkozom, tanácsadóként és trénerként a gazdaság minden területén dolgoztam együtt ügyfelekkel. 2003. óta vagyok PMP és tartok vizsga felkészítő képzéseket a PMI minősítéseire.

Tovább