Csapatunk

Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető partner, PMP

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem. Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

Tovább
Király Mónika
Head of Project Management Office

A mesterdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, melyet több külföldön töltött félévvel egészítettem ki. Kedvenc tárgyam a kommunikáció volt, mert az emberekkel való együttműködést mindig is nagyon fontos tényezőnek tartottam munkám során.

Tovább
Fincziczki Katalin
Head of Recruitment

Diplomámat a Magyar Képzőművészeti Egyetem Kurátor és Art Menedzser szakán szereztem. A diplomamunkámban és a szakdolgozatomban már megmutatkozott az üzleti világ és a projektmenedzsment iránti érdeklődésem, elkezdtem ezen a területen tevékenykedni.

Tovább
Projektmenedzser szakértő
Szalay Imre PMP
szenior tanácsadó, partner

Matematikus-informatikus végzettségem (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.

Tovább
Stramb Gábor
szenior tanácsadó partner

Több mint 10 év project tapasztalattal rendelkezem, amit különböző nagyvalallatoknál szereztem (telekommunikációs és energia szektorban). Dolgoztam együtt kis 5 fős csapatoktól kezdve a 30 fős agilis csapatokig. Gyakorlati tudásomat multinacionális mátrix organizációknál ill. funkcionális project szerevezetekben szereztem.

Tovább
Lipi Gábor, szenior tanácsadó tréner

A hátterem informatikus villamosmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1992-ben. A 90-es években idehaza és külföldön is dolgoztam szoftverfejlesztő cégeknél, mint programozó. Ezek közül a leginkább meghatározó volt a Sysdata Kft. (Siemens leányvállalat), ahol a fejlesztések mellett már csoportok vezetését és projekt munkák koordinálását is végeztem.

Tovább
Információbiztonsági szakértő
Horváth Zsolt
szenior tanácsadó, partner

17 éve dolgozom informatikai biztonsági és rendszerintegrátori területeken, ez idő alatt alapvetően nagyvállalatok, valamint pénzügyi és államigazgatási szervezetek számára nyújtottam informatikai megoldásokat.

Tovább