Csapatunk

Üzletfejlesztés

Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető partner, PMP

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem.
Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.
A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén végeztem, ahol PhD fokozatot is szereztem.
Szintén a BMGE-n MBA fokozatot is szereztem pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája „Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben” volt.
A Profexec Services Kft.-ben csapatommal arra törekszem, hogy minél professzionálisabban segítsem ügyfeleinket versenyképességük elérésében és megtartásában.

Arora Barbara
Business Manager

Nemzetközi Igazgatás szakértői végzettséget szereztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Diplomamunkámat sportdiplomáciából írtam. A diplomácia szaktárgy volt az egyik kedvencem, mert az emberekkel való együttműködést mindig is nagyon fontos tényezőnek tartottam munkám során.

 

Korábban értékesítőként és Key Account Managerként dolgoztam a profit szektorban, többek között a Magyarországon megrendezett EU-elnökség alatt a soros elnökség rendezvényeihez szükséges teljes konferencia- és tolmácstechnika biztosításának féléves projektjét koordináltam, mialatt több mint 300 uniós rendezvény valósult meg sikerrel. Ezt követően a nonprofit (UNICEF) és állami (Sportállamtitkárság, Belügyminisztrérium) szektorban is dolgoztam.

 

Üzletfejlesztési menedzserként hasznosnak tartom a széleskörű munkatapasztalatomat, melyeket a különböző szektorokban és munkaterületeken szereztem. Úgy gondolom, hogy az egész életünk egy nagy projekt, melynek részei alprojektek, amikkel a munkában és magánéletben találkozunk. A projekt alapú gondolkodás mindenkinek eredményeket hoz. Cégünk küldetéstudatát teljes mértékben magaménak érzem, célunk, hogy megbízóinknak megtaláljuk azokat a szakembereket, akik szakértelmükkel az adott projektet a leghatékonyabban el tudják végezni.

Mottóm:

” Az elégedett ügyfél a legjobb üzleti stratégia mindenek felett. “

Projektmenedzser szakértő

Szalay Imre PMP
szenior tanácsadó, partner

Matematikus-informatikus végzettség (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.
A Digital, Compaq, HP átalakulásoktól sem befolyásolva az aktuális hazai leányvállalat rendszerintegrációs, bevezetési, tanácsadói projektekkel foglalkozó üzletágában számtalan és szinte valamennyi iparágban a projektek kialakításában és teljesítésében sikerrel dolgoztam vezetőként. A Vodafone-ban pedig projektirodavezetőként a projektek, portfoliók és governance mellett a folyamatmenedzsment (Lean, Six Sigma) is feladatkörömbe tartozott.
Szabadidőmben, önkéntesként is foglalkozom a témával, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító elnökeként számos szakmai kezdeményezés (magyar PMBOK, Év Projektmenedzsere Díj) és rendezvény megvalósításában (PM Fórum, Art Of Projects) vettem részt.
Szakértőként a projektmenedzsment számos területén (módszertanok, sikerkritériumok, modellek, agilitás, portfolió menedzsment) dolgoztam, adtam elő, kutatottam.
A Profexec Services Kft.-ben arra törekszem, hogy ezeket a tapasztalatokat megoszthassam, ne kell mindenkinek minden hibát újra megtapasztalnia.

Stramb Gábor
szenior tanácsadó partner

Több mint 10 év project tapasztalattal rendelkezem, amit különböző nagyvalallatoknál szereztem (telekommunikációs és energia szektorban). Dolgoztam együtt kis 5 fős csapatoktól kezdve a 30 fős agilis csapatokig. Gyakorlati tudásomat multinacionális mátrix organizációknál ill. funkcionális project szerevezetekben szereztem.

Fő szakterületem az agilis project tervezés és megvalósítás, innovatív új ötletek bevezetése és megvalósítása a sikeres projectek érdekeben. Fontosnak tartom a gyakorlati tudás megszerzését, a “Józan ész” koncepcióját.  Ügyfeleknél is arra törekszem hogy valós példákon keresztül ismertessem/bemutassam az agilis megközelítés előnyeit vagy hátrányait.

PMP minosítéssel rendelkezem. A www.agileadmiral.com , agilis blog szerzője vagyok.

Információbiztonsági szakértő

Horváth Zsolt
szenior tanácsadó, partner

17 éve dolgozom informatikai biztonsági és rendszerintegrátori területeken, ez idő alatt alapvetően nagyvállalatok, valamint pénzügyi és államigazgatási szervezetek számára nyújtottam informatikai megoldásokat.

Fő szakterületem a perimeter és végponti védelem tervezése és megvalósítása, de e mellett, jelentős tapasztalatokkal rendelkezem katasztrófa elleni megoldások tervezésében és kivitelezésében, valamint az informatikai üzemeltetési folyamatok szabályozásában.