A Profexec Services Kft. PMI ATP (Authorized Training Partner) lett. Ez mit jelent számodra, ha PMI-PMP® vizsgát tervezel?

Tekintsd meg a Project Management Institute által igazolt akkreditációnkat a badge-re kattintva:

2020. februárjában a PMI globálisan bejelentette, hogy visszavonja a régóta használt „regisztrált oktatási szolgáltató” (REP, Registered Education Provider) programját, és felváltja azt az „engedélyezett képzési partner” (ATP, Authorized Training Parner) programra.

Professzionalizmus 

Agilitás

Egyszerűség

A Profexec Services Kft. elsők között adta be jelentkezését Magyarországon az ATP programra és sikeresen eleget tett a PMI által támasztott magas szintű követelményeknek. Ennek eredményeként ATP lettünk, jelenleg csak 2-3 cégnek van ez a státusza Magyarországon.

Az ATP  minősítés segít megvalósítani céljainkat, hogy a PMI elvárásainak és színvonalának megfelelő minőségű vizsgafelkészítő tréningeket tartsunk, így az általunk oktatott résztvevők hatékonyabban és könnyebben megszerezzék a PMI-PMP® (Project Management Professional) tanúsítványt.

Korábban is nagy hangsúlyt fektettünk az oktatói színvonalra, hiszen az oktatón nagyon sok múlik a vizsgafelkészítésben. Képzési szolgáltatásunk további javítása érdekében, immáron ATP partnerként, a Profexec Services Kft. a PMI-tanúsítással rendelkező ATP programban résztvevő tréning partnerekre vonatkozó iránymutatások szerint működik.

 

ATP minősítés fő jellemzői:

 • A PMI erős szűrésnek veti alá az ATP minősítésre jelentkező cégeket, így az ATP státusz jelzi az oktató cég professzionalizmusát
 • Az ATP-nek a PMI biztosítja a képzés anyagát úgy az oktatói mind a hallgatói oldalon. A PMI rendszeresen frissíti ezeket az anyagokat figyelembe véve a vizsga követelmények változásait. Csak a PMI által biztosított anyagokat lehet oktatni, ezáltal megőrizve a képzés magas minőségét
 • Minden PMI-PMP® felkészítést végző oktató „train the trainer” oktatásban vesz részt, melyet közvetlenül a PMI-től kapnak, így PMI minősített oktatókká válnak. Csak PMI-PMP® minősítéssel rendelkező oktatók oktathatnak
 • Mivel a PMI nagy hangsúlyt fektet az agilis projektmenedzsment irányra is, az oktatóknak agilis tapasztalattal is kell rendelkezniük
 • Az oktató cégek közül csak az ATP adhat PMI által előre jóváhagyott PDU pontokat a képzés résztvevőknek
 • A PMI negyedévente lehetőséget biztosít ATP-nek a PMI-PMP® vizsgával kapcsolatos változások ismertetésére
 • Az ATP hozzáfér PMI által biztosított PMI-PMP® tesztkérdésekhez a felkészítő hatékonnyá tételéhez
 • Az ATP szerepel a PMI által minősített oktató cégek adatbázisában


Amit nem változtatunk meg a Profexec Services Kft. által tartott PMI-PMP® vizsgafelkészítő tréningjeinkben (https://profexec.com/kepzesek/pmp-vizsgafelkeszito-kurzus/):

 • A fizikai helyszínen történő oktatások mellett folytatjuk az online élő oktatások nyújtását is. Mindkét forma elérhető.
 • Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb tanulási élményeket, anyagokat és árakat nyújtsuk a résztvevő egyének, cégeknek.
 • Lehetőséget biztosítunk az élő oktatástól független, előre felvett videós anyaghoz való hozzáféréshez, mellyel lehetőség van átismétleni, és újrahallgatni azokat a részeket, amelyek nem világosak.
 • Különleges vizsga garanciát továbbra is biztosítjuk, ezzel támogatva hallgatóinkat a képesítési céljaik elérésében!