Dr. Sándor Zoltán
Dr. Sándor Zoltán

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem.

Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén végeztem, ahol PhD fokozatot is szereztem.
Szintén a BMGE-n MBA fokozatot is szereztem pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája „Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben” volt.

A Profexec Services Kft.-ben csapatommal arra törekszem, hogy minél professzionálisabban segítsem ügyfeleinket versenyképességük elérésében és megtartásában.

Varga Andrea Fehér Anna Tóth Anett Kaiser Helga Godó Valéria Szekeres Hanna

Az egyetem elvégzését követően egy olyan munkahelyet kerestem, ami kihívások elé állít, ugyanakkor támogató közeget nyújt a folyamatos fejlődéshez. Hálás vagyok azért, hogy ezt a Profexec Services csapatának részeként megtaláltam, ahol fejleszthetem a szervező, a problémamegoldó, illetve a kommunikációs képességeimet.

 

Cseh Júlia Vámos Klaudia Luczay András

Eddigi pályafutásom nagyobb részében nagy, nemzetközi cégeknél dolgoztam. Banki treasury rendszerekben jártas tanácsadóként kezdtem a pályát, 8 évig vezettem egy banki rendszerekkel foglalkozó cég rendszerimplementációs és szupport csapatait a közép-európai régióban. Viszonylag sok és sokféle szervezetben láttam különböző projekteket, amelyből jónéhányat vezettem is. Képzem magam a pszichodráma önismereti módszerében, vezetek önismereti csoportokat, ami az elmúlt pár évben nagymértékben alakította azt a szemléletet, amellyel egy munkahelyi vagy projektszituációra ránézek. Bármely munka sikeres elvégzésének előfeltételeként tartom az emberek közti kapcsolódást. Azon túl, hogy egy jól összeállított projektben a technológiának, az adott iparági szakértelemnek és az erőforrásoknak mind rendelkezésre kell állnia, nagyon fontos a szervezési know-how. Az a módszertani eszköztár, azok a nélkülözhetetlen technikák, amelyek szükségesek egy projekt sikeres kivitelezéséhez. Ebben játszik meghatározó szerepet a projektekben részt vevő kollégák folyamatos, gyakorlatorientált fejlesztése. Hiszek a folyamatos fejlődés lehetőségében, fontosnak tartom a képességek fejlesztését, ami kihat az egyéni elégedettségre és végső soron a projektek sikerességére is. Küldetésem, hogy tréning portfoliónk folyamatos alakításával ügyfeleinknek elérhetővé tegyük azokat a képzéseket, amelyek segítenek a kollégák kulcsfontosságú képességeik fejlesztésében és végső soron a projektek gördülékenyebb lebonyolításában.

Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio