Konfliktuskezelés
Konfliktuskezelés

Amit kínálunk

A tréning a konfliktuskezelés és konfliktusmegoldás készségeinek fejlesztéséhez nyújt hatékony támogatást, aminek segítségével a munkavállalók a kommunikációs és szervezeti jellegű konfliktusokat hatékonyabban tudják megoldani és megelőzni. 

A konfliktusok csoportszintű biológiai-evolúciós hátterébe nyújtott betekintés elmélyíti a konfliktusok keletkezési mechanizmusainak megértését, és fejleszti azok elhárításának készségét. Ezáltal növekszik a munkahatékonyság, a csoportkohézió és a csoportmotiváció; a stressz-szint csökkentésén keresztül pedig növekszik a dolgozói lojalitás foka és a munkahelyi együttműködés hatékonysága. 

A csökkent konfliktussűrűséggel jellemző csoportkultúra támogatása elősegíti a pozitív munkahelyi klíma erősödését, ami pedig hatékonyan támogatja a munkavégzés minőségi javulását. 

 

Kinkek ajánljuk?

Projektvezetőknek, projekttagoknak, illetve bárkinek, aki fejleszteni szeretné konfliktuskezelési képességeit. 

Tematika

Hatékony kommunikáció

Amit kínálunk

A tréning olyan általános kommunikációs készségeket fejleszt, melyek segítségével a munkavállalók kommunikációs hatékonysága növekszik, ezáltal nő az üzenetátadási hatékonyságuk, munkahelyi kommunikációjuk minőségi szintje emelkedik, növekszik problémaérzékenységük és problémamegoldási hatékonyságuk.

Ezáltal javul a szervezeti egyégen belüli és az egységek közötti kommunikáció minősége. A kurzus fejleszti a kommunikációs gátak felismerésének és feloldásának képességét, a verbális és nonverbális kommunikáció különböző szintjeit és formáit. Mindezen tényezőknek köszönhetően növekszik az információ átadásának hatékonysága 

A meghirdetett képzést minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Kinkek ajánljuk?

Projektvezetőknek, projekttagoknak, illetve bárkinek, aki fejleszteni szeretné a kommunikációját a szervezetben. 

Tematika

Érzelmi kompetencia és stresszkezelés

Amit kínálunk

A tréning az érzelmek azonosításának és kezelésének fejlesztésén keresztül segíti az empatikus és elfogadó attitűd kialakításának készségét, amivel támogatja az adott munkahelyi tevékenység interperszonális csatornáinak működését, valamint növeli a dolgozói együttműködés szintjét. 

A fentieken túl a tréning az érzelmi intelligencia szintjének emelése által a stresszkezelési hatékonyságot is növeli. 

Mindezen tényezők fejlesztése által a kurzus hatékonyan támogatja a munkahelyi interakciók minőségének javulását, a közlési hatékonyság növekedését, valamint az együttműködő gondolkodás szervezeti terjedését. 

A meghirdetett képzést minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Kiknek ajánljuk?

Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio