Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés

Amit kínálunk

A tréning a konfliktuskezelés és konfliktusmegoldás készségeinek fejlesztéséhez nyújt hatékony támogatást, aminek segítségével a munkavállalók a kommunikációs és szervezeti jellegű konfliktusokat hatékonyabban tudják megoldani és megelőzni. 

A konfliktusok csoportszintű biológiai-evolúciós hátterébe nyújtott betekintés elmélyíti a konfliktusok keletkezési mechanizmusainak megértését, és fejleszti azok elhárításának készségét. Ezáltal növekszik a munkahatékonyság, a csoportkohézió és a csoportmotiváció; a stressz-szint csökkentésén keresztül pedig növekszik a dolgozói lojalitás foka és a munkahelyi együttműködés hatékonysága. 

A csökkent konfliktussűrűséggel jellemző csoportkultúra támogatása elősegíti a pozitív munkahelyi klíma erősödését, ami pedig hatékonyan támogatja a munkavégzés minőségi javulását. 

 

Kinkek ajánljuk?

Projektvezetőknek, projekttagoknak, illetve bárkinek, aki fejleszteni szeretné konfliktuskezelési képességeit. 

Tematika

Részletek

Célcsoport
Projektvezetőknek, projekttagoknak, illetve bárkinek, aki fejleszteni szeretné konfliktuskezelési képességeit. 
Időtartam 2 nap
Formája
Szituációs gyakorlatok; interaktív tréneri prezentáció és videotechnika; kognitív értékelés, keretezés; coaching szemléletű csoportos esetfeldolgozásProjektvezetőknek, projekttagoknak, illetve bárkinek, aki fejleszteni szeretné konfliktuskezelési képességeit. 
Tréning ára* 125 000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár** 112 500 Ft + ÁFA
Időpont*** 2024. június 4-től
(A kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján módosítható)


*A tréning ára nem tartalmazza a vizsga díját.
**Kedvezményes áraink PMSZ tagság és PMI tagság után járnak.
***A meghirdetett képzést minimum 6 fő jelentkezése esetén indítjuk el.
Konkrét kezdési időpont a jelentkezők igényei alapján.

Oklevél

Profexec tanúsítvány

A trénerről

Dr. Holló Gábor

Tréner

A nevem Holló Gábor. Fő érdeklődési területeim az emberi viselkedés különféle mintázatai, a humán megismerés és információfeldolgozás törvényszerűségei, és ezek hatékony alkalmazása a mindennapokban. Emellett biológusként a fő kutatási területem a földi állatvilág szimmetriájának evolúciója. Összességében több mint 20 éve foglalkozom képzéssel-oktatással többféle formában; tizenkét éven át a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének voltam oktatója. Ezalatt többször elnyertem az év legnépszerűbb oktatója díjat. Az emberi információfeldolgozásról szerzett biológiai-pszichológiai ismereteimet és tapasztalataimat a gyakorlatban használható készségekké igyekszem alakítani, hogy a tréningek résztvevői valódi tudással gazdagodva térhessenek haza. A tréningeken nagy horderejű kérdésekkel is szívesen foglalkozom, ha a csoport jónak látja.

Bemutatkozó video  

JELENTKEZEM
Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio