IT contracting

Rugalmas és hatékony szolgáltatásunk megnyugtató megoldást kínál ügyfeleink részére átmeneti szakember vagy szakértelem hiány esetén.

Mikor van szükség IT contractor szakember bevonására?

Miért választanak minket ügyfeleink?

Felelősség

  • A projekt teljesítménymutatóiért történő felelősségvállalás
  • Szakmailag elkötelezett cégvezetés
  • Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser biztosítása

Projektszemlélet

  • Évtizedes projektmenedzsment tapasztalat
  • A Projektmenedzsment Intézet (PMI) innovatív módszereinek gyakorlatban történő alkalmazása
  • Vízesés-modell és agilis módszertan alkalmazása

Szakértő csapat

  • Hatékony és gyorsan működő toborzó csapatunk egy héten belül küld a feladat elvégzéséhez legjobban illeszkedő jelöltet
  • Minősítéssel rendelkező projektmeendzserek, 50 fős core csapat, 1000 fős szakértő adatbázis
  • Projektmenedzserek és üzleti elemzők folyamatos képzése

Szolgáltatásunk főbb területei

Az IT projektvezetői szolgáltatásunkat az ügyfeleink egy adott projektjéhez kapcsolódó kompetencia és projektmenedzsment kapacitáshiány esetén ajánljuk – onsite és online környezetben egyaránt.

Projektmenedzsereink az adott projekt sikeres elvégzéséhez szükséges szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, míg cégünk mentorai felügyelik és támogatják a projektvezető munkáját, továbbá betegség, szabadság esetén helyettesítésről is gondoskodunk.

Cégünk, és így projektvezetőink az ügyfeleink felé felelősséggel tartoznak, ennek megfelelően eredményorientált módon szervezzük meg és fejlesztjük a projektcsapatot és koordináljuk az erőforrásokat. Rendszeres kockázatelemzést készítünk, figyelemmel kísérjük a projekt előrehaladását, szükség esetén módosítjuk az ütemtervet.

A szolgáltatás kiemelkedően költséghatékony ügyfeleink részére.

bővebben

Magasan képzett IT üzleti elemzőink IT contractorként szorosan együttműködnek ügyfeleink üzleti elemzőivel és IT munkatársaival a projektek hatékony megvalósításának érdekében.

Teljeskörűen feltérképezzük az ügyféligényeket, azonosítjuk a követelményeket, az üzleti működés és folyamatok terén fejlesztési pontokat határozunk meg, ezt követően rendszerdokumentációkat készítünk.

Az üzleti elemzők változáskezelésben kulcsszerepet játszanak az IT contracting időszakban, kiemelkedően fontosak a technológiai kezdeményezések tervezésében, végrehajtásában az azonosított üzleti igényeknek megfelelően

bővebben

Rugalmasan kezelünk egyéb igényeket is, például projekt koordináció, projekt adminisztráció, scrum master, program management, de allokáltunk már kommunikációs szakértőt is ügyfelünk projektjének sikerre vitelének érdekében. 

Program menedzsment: Programmenedzsereink több egymástól függő projektet
fognak össze, amik kihatással vannak egymásra és egy átfogó cél elérését szolgálják.
Definiálják az interfészeket, egyeztetik az időterveket, költségtervezést folytatnak,
erőforrásokat koordinálnak, átfogó kockázat- és változásmenedzsmentet végeznek.
Kulcsfontosságú szerepet töltenek be ügyfeleink hosszútávú fejlesztési céljainak és
sikereinek elérésében.

Projektmenedzsment adminisztráció, projekt koordináció: Cégünk támogatást nyújt a projektmenedzserek napi munkájában. Beilleszkedünk a vevő projektmenedzsment szervezetébe és projektirodájába, a projektet a projektiroda struktúrájának megfelelően dokumentáljuk. Segítjük a projektvezető munkájának operatív, adminisztratív részeit projekt-koordinátorral, aki a projekt feladatait kiosztja, ellenőrzi, az eredményeket összesíti, határidőket figyelemmel kíséri.

Scrum Master szakemberink a fejlesztői csapatok koordinálásában segítik ügyfeleinket. A szakemberink legfontosabb feladata, hogy a Scrum alapelveit betartassa a csapat tagjaival, segítse a ceremóniák levezetését, támogassa a csapatot, és a csapatok dinamikáját elemezve növelje a csapatban lévő szakemberek produktivitását más csapatok Scrum Master-eivel egyeztetve.

bővebben

Szolgáltatás menedzsment szolgáltatásunk keretében a szakemberink segítik ügyfeleink üzleti feladatait és igényeit összekapcsolni az informatikai területükkel. A szolgáltatás keretében segítenek az ügyfeleink rendszereit és szolgáltatásait összhangba hozni a szervezeti igényekkel, a működési folyamat szabályozásának kialakításától az eljárás tervezésén át az átalakítás és eljárás bevezetésének irányításáig.

Solution architect szakemberink széles körű műszaki és üzleti tapasztalatuknak köszönhetően segítik az ügyfeleinket szoftvermegoldások átfogó architektúrájának kialakításában. Feladatuk, hogy ügyfeleink meglévő architektúráját felmérve megoldási javaslatot és stratégiai iránymutatást adjanak a rendszerek fejlesztéséhez.

Agile coach szolgáltatásunk keretében az agilis transzformációban segítjük ügyfeleinket. Szakembereink az ügyfeleink szervezetét és igényeit felmérve segítik az agilis folyamatok kialakítását, fejlesztését, létrehozását, elemzését és újjáalakítását. Szakemberink feladata a megfelelő agilis módszertan kiválasztásának segítése, annak bevezetése, agilis csapatok felállítása, a bevezetési időszak és átalakítás elakadási pontjainak azonosítása és az ügyfeleink azokon való átsegítése, és a megfelelő tudás és eszköztár elsajátításának támogatása.

Tesztmenedzser és tesztelő szakemberink az ügyféleinknél történt igényfelmérést követően a tesztelés tervezését és irányítását végzik. Tesztmenedzser kollégánk feladatai az ügyfél és üzleti igények elemzése és megértése, a követelmények meghatározása, mely alapján segíti a megfelelő tesztelési módszertan kiválasztását, részt vesz a tesztforgatókönyvek megírásában, a tesztelés futtatásást felügyeli, miközben folyamatosan tartja a kapcsolatot a fejlesztési vezetőkkel.

Rugalmasan kezelünk a fentiektől eltérő igényeket is, folyamatosan bővítjük portfóliónkat ügyfeleink projektjeinek sikerre vitele érdekében. 

bővebben

A szolgáltatás folyamata

Kérj tőlünk ajánlatot
Kapcsolatfelvétel + igény pontosítás
max. 2 nap
max. 5 nap
Ajánlatadás
Kiválasztási folyamat – ügyfél oldalról
max. 5 nap
Onboarding
Projekt során folyamatos támogatás a Profexec részéről
Szükség esetén replacement küldése
Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio