Csapatunk

Dr. Sándor Zoltán

Ügyvezető partner, Tréner, PMP®, PMI-ACP®

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem.

Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.

A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén végeztem, ahol PhD fokozatot is szereztem.
Szintén a BMGE-n MBA fokozatot is szereztem pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája „Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben” volt.

A Profexec Services Kft.-ben csapatommal arra törekszem, hogy minél professzionálisabban segítsem ügyfeleinket versenyképességük elérésében és megtartásában.

Varga Andrea

Operatív vezető

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gazdálkodási szakos közgazdászként. Majd tizenkét év környezetvédelem, három év építőipar és nem egészen két év energetika után érkeztem az IT szektor világába, erős pénzügyi, operatív vezetői és válságmenedzsment tapasztalattal. Hiszek a csapatmunkában, a megfelelő kommunikációban, a fejlődés fontosságában, és ahogy Churchill megfogalmazta: „A hozzáállás egy egyszerű dolog, de amit tesz, az megváltoztatja a helyzetet.”

Fehér Anna

Toborzási vezető

Tóth Anett

IT recruiter

Közel 10 éves munkatapasztalattal rendelkezem, a pályámat – még diákként a főiskola mellett – egy call centerben kezdtem, ahol a legismertebb IT vállalatok marketing kampányaiban vettem részt. Később 5 évig nemzetközi utazások szervezésével és ügyfél menedzsmenttel foglalkoztam. Ebből 2 évig én vezettem a legnagyobb desztinációt kiszolgáló csapatot Budapesten, mint supervisor. A Profexec Servicesnél kíválóan tudom kamatoztatni a szervezői és kommunikációs készségeimet, ezúttal nem a világutazókat, hanem partnereinket összekötve a számukra tökéletes szolgáltatóval.

Közgazdász diplomámat a Budapesti Kommunikációs És Üzleti Főiskolán (Ma: Metropolitan Egyetem) végeztem Turizmus-vendéglátás szakon, MICE szakirányon. Ezt követően Turizmus-menedzsment szakirányon folytattam tanulmányaimat MSc szinten, szintén a Metroplitan Egyetemen.

Kaiser Helga

IT Recruiter

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán szereztem meg az alap-, majd utána a mesterszakos diplomámat szociológia szakon. Úgy gondolom, hogy ez a humán érdeklődés mindenképp jó alapot adott a későbbiek során a recruitment-hez. Az egyetem befejezése után a legelső munkatapasztalataimat fejvadász ügynökségeknél szereztem, akkor még Sourcer pozícióban. Később egyre inkább a vállalati oldal kezdett vonzani, így kerültem egy magyar szoftvervállalathoz, ahol a feladatkörömet kibővítve már IT Recruiter-ként tevékenykedtem. Nemrég csatlakoztam a Profexec Services csapatához, ahol nap mint nap azon dolgozom, hogy a jelölteket összekössem az ügyfeleinknél nyíló legújabb, hozzájuk leginkább passzoló pozíciókkal.

Godó Valéria

Marketing és Üzletfejlesztési szakértő

Szekeres Hanna

Operatív adminisztrátor

Az egyetem elvégzését követően egy olyan munkahelyet kerestem, ami kihívások elé állít, ugyanakkor támogató közeget nyújt a folyamatos fejlődéshez. Hálás vagyok azért, hogy ezt a Profexec Services csapatának részeként megtaláltam, ahol fejleszthetem a szervező, a problémamegoldó, illetve a kommunikációs képességeimet.

 

Cseh Júlia

Pénzügyi kontroller

A Pannon Egyetemen végeztem társadalmi tanulmányok szakos szakelőadóként. Mindig is humán beállítottságú voltam, érdekelnek a társadalomban végbemenő folyamatok/változások. Mindemellett a projektmenedzsment területén is sok hasznos információval gazdagodtam az elmúlt időszakban, és bízom benne, hogy jó kommunikációs készségemnek köszönhetően gördülékeny folyamatokon keresztül járulhatok hozzá én is a Profexec Services Kft. sikeres együttműködéseinek gyarapításához.

Vámos Klaudia

Operatív adminisztrátor

Levelező tagozatos egyetemi tanulóként tanulmányaim mellett már több mint 2 éves adminisztrátori tapasztalattal rendelkezve kerültem a Profexec Services Kft. csapatába, ahol célom az eddig megszerzett tudásomat a vállalkozás növekedésének javára fordítani, illetve fontos számomra a jelenlegi ismereteim bővítése is. Egyik legfontosabb kompetenciáim közé tartozik a segítőkészség, így ügyfeleink részére garantált a gyors és problémamentes együttműködés.

Luczay András

Projektmanager & Tréner

Eddigi pályafutásom nagyobb részében nagy, nemzetközi cégeknél dolgoztam. Banki treasury rendszerekben jártas tanácsadóként kezdtem a pályát, 8 évig vezettem egy banki rendszerekkel foglalkozó cég rendszerimplementációs és szupport csapatait a közép-európai régióban. Viszonylag sok és sokféle szervezetben láttam különböző projekteket, amelyből jónéhányat vezettem is. Képzem magam a pszichodráma önismereti módszerében, vezetek önismereti csoportokat, ami az elmúlt pár évben nagymértékben alakította azt a szemléletet, amellyel egy munkahelyi vagy projektszituációra ránézek. Bármely munka sikeres elvégzésének előfeltételeként tartom az emberek közti kapcsolódást. Azon túl, hogy egy jól összeállított projektben a technológiának, az adott iparági szakértelemnek és az erőforrásoknak mind rendelkezésre kell állnia, nagyon fontos a szervezési know-how. Az a módszertani eszköztár, azok a nélkülözhetetlen technikák, amelyek szükségesek egy projekt sikeres kivitelezéséhez. Ebben játszik meghatározó szerepet a projektekben részt vevő kollégák folyamatos, gyakorlatorientált fejlesztése. Hiszek a folyamatos fejlődés lehetőségében, fontosnak tartom a képességek fejlesztését, ami kihat az egyéni elégedettségre és végső soron a projektek sikerességére is. Küldetésem, hogy tréning portfoliónk folyamatos alakításával ügyfeleinknek elérhetővé tegyük azokat a képzéseket, amelyek segítenek a kollégák kulcsfontosságú képességeik fejlesztésében és végső soron a projektek gördülékenyebb lebonyolításában.

Bemutatkozó video  

Kovács Kálmán

MBA, szenior tanácsadó

A Corvinus Egyetemen szereztem diplomát pénzügy szakon.

Közel 30  éves szakmai gyakorlatot szereztem pénzügyi (banki és befektetési szolgáltatói) multinacionális környezetben valamint 5 évet magyar KKV szférában.

23 éves vezetői tapasztalatom van szervezetek  felső vezetői csapattagjaként, pénzügyi és back office vezetésben, intézmények szervezés,  szervezetfejlesztési területeinek irányításában, projekt és portfolió menedzsmentben.  Kiemelt projektjeim pénzügyi intézmények szervezeti egyesülésének lebonyolítása, az azt követő változások kezelése, válság menedzsment, stratégia és üzleti modell fejlesztés.

Hiszem azt, hogy jó tanácsadó  csak az tud lenni, akinek szakmai,  vezetői tapasztalata is van, ami alapján személyes tapasztalatait, érzéseit tudja átadni ügyfeleinek.

Gulyás Roland

Projektmenedzser

Multinacionális illetve start-up jellegű vállalkozásoknál szereztem tapasztalatomat hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. A szakterületem a szervezeti folyamatok optimalizálása és standardizálása, majd az ezekre épülő informatikai megoldások bevezetése szervezeti költségcsökkentési céllal. Ennek a folyamatnak részeként, foglalkoztam a szervezeti kapacitás csökkentésének kommunikálásával, jogi kontextusával, toborzással, új szervezet felállításával és stabilizálásával üzleti mutatók alapján.

Tapasztalataimat Informatikai szolgáltatások, FMCG, Telekommunikáció, Energia iparágakban szereztem.

Fő célkitűzésem, hogy mindenki a számára megfelelő pozícióban dolgozzon, ezáltal támogatva szakmai és személyes célkitűzéseit, és így segítve szervezetét céljainak felülmúlásához.

Barabás Margarita

Szenior Üzleti elemző, SAP Certified SD Associate

Közel 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezem FMCG szektorban a különböző informatikai rendszerek bevezetése, adatmenedzsment és adatmigráció terén. Szakmai pályafutásom kezdete óta mindig is projekteken vettem részt, mert szeretem a sokszínűséget és a kihívásokat.

Hiszek az élethosszig tartó tanulás szükségességében és élvezem, hogy mindig új ismeretekre és tapasztalatokra teszek szert. Dolgoztam fejlődő és fejlett országokban, ezáltal sok kultúrában otthonosan érzem magam. A magyar nyelven kívül még három idegen nyelven rendelkezem aktív tárgyalóképes nyelvtudással.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Profexec csapatát, közvetítésükkel már több izgalmas projekten is segíthettem az ügyfeleinket vállalatirányítási rendszereik fejlesztésében.

Györe András

Projektmenedzser

A Szegedi Tudományegyetem Terület és Településfejlesztő Geográfus szakán végeztem 2012-ben. IT service desk-en kezdtem a munkám, 1st és 2nd line support, majd folyamatfejlesztés és általános menedzsment feladatokat láttam el. Tudást és tapasztalatot szereztem ITIL és a SixSigma módszertanból. Ezt követően új IT rendszerek fejlesztését és meglévő rendszerek frissítését elvégző projektek vezetésében vettem részt, jelenleg életciklus menedzsment projektek vezetésével foglalkozom.

A célom a folyamatos szakmai fejlődés mellett a hozzáadott érték növelésével minél komplexebb projektek sikeres lebonyolítása.

Dudás Csilla

Szenior Üzleti Elemző

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem üzleti analitika, riportok, elemzések és ehhez kapcsolódó megoldások szolgáltatása területén ahol vezetőként, projekt vezetőként és üzleti partnerként is dolgoztam nemzetközi cégeknél.

Eddigi tapasztalataimat főként az FMCG szektorban szereztem ahol többféle üzleti területen is dolgoztam, úgy mint pénzügy, logisztika, marketing és beszerzés emellett egy több mint 20 fős csapatot is vezettem kihívásokkal teli üzleti környezetben.

Technikai és üzleti tudásom egyaránt gyarapítottam komplex elemzési- és üzleti analitikai rendszerek bevezetésével Európában és Ázsiában.

A Profexec csapat tagjaként, a célom hogy kiemelkedő tanácsadási szolgáltatást kapjanak az ügyfelek és együttműködésünk eredményeként hozzásegítsem őket komplex üzleti és üzemeltetési problémáik megoldásához és folyamataik fejlesztéséhez.

Pénzügyi területen diplomáztam és azóta is folyamatosan tanulok, fejlesztem magam hogy a lehető legnagyobb szakértelmet nyújthassam az ügyfeleknek.

Kemény Nándor

Certified Scrum Professional®-ScrumMaster, PMP®, tréner, coach, agilis projektvezetési szakértő, fejlesztő tanácsadó

Több, mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal. Dolgoztam külföldön és itthon is,  multinacionális nagyvállalatoknál és családias jellegű beszállítóknál is.

A Lean-Agile értékek lelkes képviselője és hírvivője vagyok; született szolgáló-vezető és tréner.

Személyes küldetésem, hogy szervezetek vezetőinek és csapatainak segítsek bizalomra alapuló, motiváló, örömteli – ezáltal kiemelkedően eredményes – munkahelyek kialakításában, organikus és Lean-Agile alapelvek mentén.

Bemutatkozó video  

Nagy Kornél

MBA, PMP, PMI-ACP, SPC, Agile Coach, Tréner

Oktatónk 2008-ban lett projektvezető, telekommunikációs, energiaipari és szoftverfejlesztési területeken dolgozott. 2013-ban PMP©, 2015-ben MSP, 2017-ben pedig PMI-ACP© képesítést szerzett. Szerkesztője volt a PMI Agile Practice Guide magyar fordításának, több éve tart prediktív és adaptív projektvezetési képzéseket Magyarországon és külföldön egyaránt, magyar és angol nyelven. Az elmúlt években magyar vállalatok agilis transzformációjának támogatásában is részt vett tanácsadóként. Azon kevés magyarországi trénerek egyike, akik SAFe oktatási licence-szel rendelkeznek. LinkedIn profil: itt.

Aidan Mills

IT tanácsadó / Projekt- és Programmenedzser / Agile Coach & Delivery Manager, Tréner, BSc, MBCS, PMP®

Több mint 15 éves informatikai projektmenedzser tapasztalatom óriási különféle projekteket és programokat vezettem az alkalmazásokra és az infrastruktúra bevezetésére egyaránt. Jelenleg agilis kézbesítési menedzserként és az agilis edzőként dolgozom, üzleti és műszaki csapatokkal dolgozva annak érdekében, hogy élenjáró robotika és Ai megoldásait szállítsam egy nagyobb globális italgyártó vállalat számára, átállítva a szállítási szervezetet a Waterfall helyett az Agilis működési módokra.

Korai pályafutásomat a COBOL alkalmazások fejlesztésében és a mainframe bankrendszerek támogatásában töltöttem, ideértve a DBA-ként végzett munkát (IMS / DB2).
Ezután átmentem az IT szolgáltatásmenedzsmentbe, és egy ideig IT szolgáltató menedzserként töltöttem be, 2000-ben megszereztem az ITIL Manager igazolásomat (2011-ben frissítették az ITIL V3 Expertre). A 2000-es évek elején a Projektmenedzsmentre összpontosítottam, amikor PMI-PMP® tanúsítvánnyá vált 2009-ben, és 2004 óta elsősorban Projekt / Programmenedzserként dolgozom.

2008 és 2010 között tanulmányoztam és használtam a Lean Six Sigma technikákat, amelyek a HP által tanúsított Lean Six Sigma fekete övvé váltak. 2010 során elkezdtem dolgozni az Agile és a Waterfall projekteknél, és 2012-ben megszereztem a Scrum Master bizonyítványomat. Nagyon sok munkát végeztem a globális elkötelezettségeken, és hozzászoktam a távoli csapatokkal való együttműködéshez. Jelenlegi elkötelezettségem során a Disciplin Agile módszertant alkalmazom, amely átfogóbb módon kezeli a szervezeti igényeket a projekt életciklusain keresztül, felismerve és kihasználva a DevOps technikákat is.

Sikeresen irányítottam és szállítottam projekteket a pénzügyi rendszerek, az adatelemző alkalmazások és az IT infrastruktúra projektek között, utóbbiak ideértve a CoLo adatközpont kiválasztását és kiépítését is. Tapasztalattal rendelkezem az IT projektek és programok irányításában számos olyan ágazatban, beleértve banki és pénzügyi, telekommunikációs, kiskereskedelmi és logisztikai, valamint a non-profit (UN) szervezeteket. Tapasztalt ServiceNow miniszterelnök vagyok, aki két teljes körű ServiceNow bevezetést kezdett a kiválasztástól a telepítésig, az egyik a Transcom kiszervezett ügyfélszolgálati ágazatában, a másik az UNICEF-nél.

Szerepeimre jellemzően jelentős keresztfunkcionális kommunikációra van szükség, és magasan képzett vagyok a multidiszciplináris csapatok koordinálásában és irányításában. C-szintű csapatokkal és külső tanácsadó partnerekkel (pl. Deloitte, Cap Gemini stb.) Dolgozom a stratégia meghatározásában és a portfóliótervek kidolgozásában, majd az üzleti és műszaki csapatokkal együtt kidolgozom, összehangolom és átadom a részletes projektterveket, biztosítva a projekt irányítását és a jelentéstételt az út.

Martinovics Attila

Projektmenedzser

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen villamosmérnöki diplomával végeztem, valamint MBA diplomát is szereztem pénzügy és közgazdaságtan szakirányon. Azóta hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális cégeknél szereztem tapasztalatot, immár több mint 15 éve dolgozom projektmenedzserként. A Profexec Services Kft-vel partnerként együttműködve évek óta dolgozom, és célom, hogy szaktudásommal az ügyfelek megelégedettségének elérése érdekében mindinkább hatékonyan és eredményesen dolgozzak.

Dr. Holló Gábor

Tréner

A nevem Holló Gábor. Fő érdeklődési területeim az emberi viselkedés különféle mintázatai, a humán megismerés és információfeldolgozás törvényszerűségei, és ezek hatékony alkalmazása a mindennapokban. Emellett biológusként a fő kutatási területem a földi állatvilág szimmetriájának evolúciója. Összességében több mint 20 éve foglalkozom képzéssel-oktatással többféle formában; tizenkét éven át a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének voltam oktatója. Ezalatt többször elnyertem az év legnépszerűbb oktatója díjat. Az emberi információfeldolgozásról szerzett biológiai-pszichológiai ismereteimet és tapasztalataimat a gyakorlatban használható készségekké igyekszem alakítani, hogy a tréningek résztvevői valódi tudással gazdagodva térhessenek haza. A tréningeken nagy horderejű kérdésekkel is szívesen foglalkozom, ha a csoport jónak látja.

Bemutatkozó video  

Szalay Imre

Szenior tanácsadó, Tréner, PMP®

Matematikus-informatikus végzettségem (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.

A Digital, Compaq, HP átalakulásoktól sem befolyásolva az aktuális hazai leányvállalat rendszerintegrációs, bevezetési, tanácsadói projektekkel foglalkozó üzletágában számtalan és szinte valamennyi iparágban a projektek kialakításában és teljesítésében sikerrel dolgoztam vezetőként. A Vodafone-ban pedig projektirodavezetőként a projektek, portfoliók és governance mellett a folyamatmenedzsment (Lean, Six Sigma) is feladatkörömbe tartozott.

Szabadidőmben, önkéntesként is foglalkozom a témával, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító elnökeként számos szakmai kezdeményezés (magyar PMBOK, Év Projektmenedzsere Díj) és rendezvény megvalósításában (PM Fórum, Art Of Projects) vettem részt. Szakértőként a projektmenedzsment számos területén (módszertanok, sikerkritériumok, modellek, agilitás, portfolió menedzsment) dolgoztam, adtam elő, kutattam.

A Profexec Services Kft.-ben arra törekszem, hogy ezeket a tapasztalatokat megoszthassam, ne kelljen mindenkinek minden hibát újra megtapasztalnia.

Lipi Gábor

Szenior tanácsadó, Tréner, PMP®

A hátterem informatikus villamosmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1992-ben. A 90-es években idehaza és külföldön is dolgoztam szoftverfejlesztő cégeknél, mint programozó. Ezek közül a leginkább meghatározó volt a Sysdata Kft. (Siemens leányvállalat), ahol a fejlesztések mellett már csoportok vezetését és projekt munkák koordinálását is végeztem.

Az igazán megalapozott projektmenedzsment ismereteimet és tapasztalataimat a Szinergia Kft-nél szereztem, amelynek csapatában 1998 és 2014 között a gazdaság szinte minden területét lefedő ügyfeleknél dolgoztam projektmenedzserként, tanácsadóként és trénerként. Munkáim nemcsak egyes projektek operatív menedzselését segítették, hanem stratégiailag, a szervezeti szintű erőforrás gazdálkodás és portfolió-menedzsment rendszer kialakítását vagy fejlesztését célozták.

2003 elején sikeres PMP minősítés vizsgát tettem és azóta már a hatodik 3-éves minősítési ciklust töltöm. 2003 előtt Magyarországon még nem volt szervezett felkészítő program a PMI vizsgákra, így egy szinergiás kollégámmal elsőként dolgoztuk ki idehaza a programot. Az azóta eltelt több mint 17 év alatt közel 3000 projektmenedzsment szakembernek igyekeztem segíteni a sikeres vizsgafelkészülésben. 2020-ban a PMI új Authorized Training Partner (ATP) programjában a PMP vizsga felkészítésekben Instructor minősítést szereztem. A PMI minősítéseim a hiteles Acclaim rendszerben is elérhetőek:

PMP minősítés    ATPI minősítés

2011 óta önállóan építek internetes üzleti vállalkozásokat, amelyek folyamatos fejlesztésének minden aspektusát igyekszem projektszerűen és célirányosan összefogni:

Teljes mértékben hiszek abban, hogy a velünk történő dolgok rajtunk múlnak és a döntéseink alakítják a világunkat. Különösen felelősségteljes és kihívó a helyzete a projektmenedzsereknek, akik igazán abban a pozícióban vannak, amelyből jól vagy rosszul, de befolyásolni tudják a dolgok alakulását. Egyetértek a PMI megközelítésével abban, hogy a sikeres projektmenedzser kompetenciáját három összetevő alkotja:

  1. Projektmenedzsment tudás – összefüggések, folyamatok és módszerek ismerete.
  2. Alkalmazási képesség – a meglévő menedzsment tudás alkalmazásának képessége és akarata a projektmunka során.
  3. Inspiratív személyiség – olyan a személyiségből fakadó pozitív működés és hozzáállás, amely segíti a projekt csapatot átlendíteni a folyamatos nehézségeken.

Azt gondolom, hogy mindhárom összetevő fejleszthető mindenki esetében – remélem, lesz módunk személyesen is találkozni hogy erről meg tudjál győződni!

Bemutatkozó video  

Fel
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft. |   Adatkezelési tájékoztató   |   Created by Art&Board Studio
Minden jog fenntartva! © 2024 Profexec Kft.
Adatkezelési tájékoztató
Created by Art&Board Studio