Szakértőink

Projektmenedzsment szakértők

Dr. Sándor Zoltán
ügyvezető partner, PMP

Több mint 15 éves tapasztalatom van Információ Kommunikáció Technológiai (IKT) műszaki és menedzsment területeken, amelyet hazai és nemzetközi környezetben, multinacionális vállalatoknál nyertem.
Fő tanácsadói szakterületem projekt és program menedzsment, ezen a területen tapasztalatom és képesítésem személyesen is hitelessé tesz ügyfeleim és partnereim szemében.
A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem (BMGE) Mikrohullámú tanszékén végeztem, ahol PhD fokozatot is szereztem.
Szintén a BMGE-n MBA fokozatot is szereztem pénzügyi és menedzsment szakirányokon. Diplomatervem témája „Kulcsrakész Projektek vezetése mobil hírközlésben” volt.
A Profexec Services Kft.-ben csapatommal arra törekszem, hogy minél professzionálisabban segítsem ügyfeleinket versenyképességük elérésében és megtartásában.

Szalay Imre PMP
szenior tanácsadó, partner

Matematikus-informatikus végzettség (József Attila Tudományegyetem), szoftverfejlesztői (SZÁMKI, SZÁMALK) gyakorlat után 25 éve projektekkel foglalkozom.
A Digital, Compaq, HP átalakulásoktól sem befolyásolva az aktuális hazai leányvállalat rendszerintegrációs, bevezetési, tanácsadói projektekkel foglalkozó üzletágában számtalan és szinte valamennyi iparágban a projektek kialakításában és teljesítésében sikerrel dolgoztam vezetőként. A Vodafone-ban pedig projektirodavezetőként a projektek, portfoliók és governance mellett a folyamatmenedzsment (Lean, Six Sigma) is feladatkörömbe tartozott.
Szabadidőmben, önkéntesként is foglalkozom a témával, a PMI Budapest, Magyar Tagozat alapító elnökeként számos szakmai kezdeményezés (magyar PMBOK, Év Projektmenedzsere Díj) és rendezvény megvalósításában (PM Fórum, Art Of Projects) vettem részt.
Szakértőként a projektmenedzsment számos területén (módszertanok, sikerkritériumok, modellek, agilitás, portfolió menedzsment) dolgoztam, adtam elő, kutatottam.
A Profexec Services Kft.-ben arra törekszem, hogy ezeket a tapasztalatokat megoszthassam, ne kell mindenkinek minden hibát újra megtapasztalnia.

Információbiztonsági szakértők

Horváth Zsolt
szenior tanácsadó, partner

17 éve dolgozom informatikai biztonsági és rendszerintegrátori területeken, ez idő alatt alapvetően nagyvállalatok, valamint pénzügyi és államigazgatási szervezetek számára nyújtottam informatikai megoldásokat.

Fő szakterületem a perimeter és végponti védelem tervezése és megvalósítása, de e mellett, jelentős tapasztalatokkal rendelkezem katasztrófa elleni megoldások tervezésében és kivitelezésében, valamint az informatikai üzemeltetési folyamatok szabályozásában.